Natūralios apsaugos nuo uodų

Natūralios apsaugos nuo uodų

20. May 2019, 15:04 Iddile Iddile

Žinios Iš Paskaitos

NATŪRALI APSAUGA NUO ERKIŲ IR UODŲ

Labai noriu savais žodžiais pasidalinti informacija iš paskaitos, kuri vyko Mamyčių klubas rengtoje Šeimų šventėje, Rotušės aikštėje ir kur savo žiniomis dalijosi aromama deivės. 

Tad rekomenduojamų produktų sąrašas prasideda nuo pačių mažiausių, tai yra kūdikių, kuriems reikalingi ypač švelnūs kvapai, tad deivės yra sukūrusios "Levandų žiedų vandenį". Jis kvepia ypač švelniai ir tinka pačioms jautriausioms odelėms. eidamos pasivaikščioti į parką, ar mišką iškvėpinkite visą mažylį šiuo hidrolatu taip sudarydamos apsauginį debesiuką nuo uodų. šis produktas taip pat kai norime atgaivinti, sudrėkinti, nuraminti odą. Labai tinka naudoti iššutusio, paraudusio užpakaliuko priežiūrai, nudegus saulėje, norint atsivėsinti karštą vasaros dieną. Žodžiu, must have mamos rankinėje atostogų metu. 

Toliau seka purškiklis „Zyzlys nuskris“, kuris tinka mažyliams nuo 10 mėnesių amžiaus. Jis jau stipresnis ir savo sudėtyje turi daugiau eterinių aliejų kvapų. Jo sudėtį sudaro vanduo, citrinžolių, tikrųjų levandų, arbatmedžio, spindulinio eukalipto eteriniai aliejai. kvepia nerealiai, nes kai deivė iskvėpino patalpa man ta citrinžolė susimaišiusi su levanda tokia niam niam. (bet uodams visai ne niam niam ) šį purškiklį prieš naudojant būtina suplakti, nes teoriniai aliejai "kabo" viršuje, o dugne lieka vandenukas. Nesuplakus šio produkto pasipurkštumėte tik vandenuku , kuris neturi jokios apsaugos. Taip pat galite gausiai ji purkšti ant savo plaukų, drabužių ir kas kelias valandas pakartoti. Ypač jei vėjuota diena, nes natūralūs produktai turi savybę iššikvėpti greičiau nei sintetiniai. 
Kad sustiprinti dar labiau poveikį nuo uodų galite ant kelnių klešnės užlašinti po lašelį eterinio levandų aliejaus. Zyzliams ir erkėms labai nepatinka šis kvapas. 

Toliau jau eina produktas, kuris skirtas vaikams nuo 3 metų ir suaugusiems, tai aliejinė priemonė nuo uodų „Uodė Tavęs neužuodė?!Apsaugai sustiprinti ant drabužių galite lašinti GRYNŲ eterinių aliejų. Idealiai tinka arbatmedis, spindulinis eukaliptas, citrinžolė, japoninis laurenis, pipirmėtė, rozmarinas. Paskaitos metu taip gražiai ir atrodo lengvai pasakojo kaip pačioms pasigaminti šiuos eterinius aliejus, bet aš to ne aprašysiu, nes ten taip kruopščiai kiekvienas lašelis apskaičiuotas, tad nedrįstu rašyti, kad nesuklaidinčiau. 
Šiuo produktu galite tepti savo odą ir nebijoti įžengti į mišką (mane žavi tai, kad kai pasakojo aš save jau įsivaizdavau grybaujančią su tokiu apsauginių debesiu nuo uodų ir erkių ) tai pati veiksmingiausia priemonė, kuri uzmaskuos jūsų kvapą

Na, o jeigu koks pudelis stipruolos vikruolis prasibrovė, tai įkastas, niežtinčias, paraudusias odos vietas įtrinkite GRYNU levandų eterinių aliejumi. Tai pati veiksmingiausia priemonė, kuri apramins jūsų odą. 

Gražios ir saugios artėjančios vasaros!