NAUJIENA! Kilimams ir baldams valyti - naujas RINGUVA X dėmių valiklis

NAUJIENA! Kilimams ir baldams valyti - naujas RINGUVA X dėmių valiklis

10. Oct 2016, 10:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kilimai ir baldai dažnai nukenčia, ypač, jei namuose yra mažų vaikų. Todėl tenka gerokai paplušėti valant ant kilimo ar baldų aptiktą dėmę.

Efektyvus purškiamas dėmių valiklis RINGUVA X su natūraliu priedu tulžimi, kuris nuo seno naudojamas dėmių valymui. Jo sudėtyje esančios aktyvios tulžies rūgštys puikiai išvalo purvo, riebalų, kavos, arbatos, aliejaus, vaisių, vyno, daržovių ir kitas sunkiai įveikiamas kilimų bei baldų apmušalų dėmes.

Skirtas valyti natūralius ir sintetinius kilimus, minkštus baldų ir automobilių sėdynių apmušalus. Specialus purkštukas suformuoja putą, kuri giliai įsiskverbia į audinį. Valiklio sudėtyje nėra agresyvių daugeliui dėmių valiklių būdingų cheminių medžiagų: be chloro, be peroksido, be kvapų ir dažiklių. Greitai biologiškai skyla, todėl nekenkia aplinkai.

Naudojimas: paruoškite purkštuko dangtelį putų purškimui, purkškite putas ant suteptos vietos, leiskite 1-5 min. įsigerti ir ištrinkite šepečiu ar kempinėle. Drėgmės perteklių nusausinkite švaria šluoste arba kempine. Įsisenėjusioms dėmėms valymą pakartokite. Valiklį išbandykite mažiau matomoje vietoje ir įsitikinkite, kad neblunka spalvos. Nevalykite odos ir audinių, kuriems netinka drėgnas valymas.

Tai tikras pagalbininkas Jūsų namams! Su RINGUVA X – visos dėmės išnyks!

www.ringuva.lt


20151026093125-68068.jpg