Nepamirškime pasirūpinti vaikų saugumu tamsiuoju paros metu kelyje!

Nepamirškime pasirūpinti vaikų saugumu tamsiuoju paros metu kelyje!

09. Aug 2017, 14:10 Loreta_K Loreta_K

Sveikos,

Štai ir atėjo paskutinis vasaros mėnuo - rugpjūtis, kartu atėjo ir metas aktyviau ruošti vaikus į ugdymo įstaigas. Mes jau pradėjome apsipirkimą su vaikais prieš mokyklą bei darželį. Džiaugiuosi, kad Gediminui šiais metais visko reikės ne tiek daug kaip praėjusiais metais, na, o Augustinui į darželį  pirkinių taip pat nebus per daugiausiai. Be visų mokyklinių priemonių manau reikėtų nepamiršti ir vieno įtin svarbaus aksesuaro prie kuprinės, kuris padėtų apsaugoti vaiką tamsiuoju paros metu-kelyje, spėkite kokio? Tikiuosi, visi pagalvojote apie atšvaitą. ;) Norėčiau, pasidalinti savo pažintimi su labai draugiška mamyte Aiste, kuri kuria vaikams labai gražius, žaismingus bei ypač stilingus atšvaitukus, ir taip padeda pasirūpinti tėvams jų vaikų saugumu!

20170809140131-23240.jpg

Facebook'o puslapyje Atšvaitukas rasite gausybę atšvaitukų skirtų mažesniems ar vyresniems vaikams, na, o jei taip nutiks, kad vis dėl to neišsirinksite iš jau pagamintų, Aistė tikrai neatsisakys pagaminti pagal Jūsų norus bei pageidavimus tik Jūsų vaikučiui skirtą atšvaituką.

20170809140309-81301.jpg

Mano abu berniukai ir jų žavingais atšvaitukais-meškiukais papuoštos kuprinės nekantriai laukia naujųjų mokslo metų pradžios. Mėlynasis meškiukas su vyresnėliu keliaus į mokyklą, geltonasis su mažyliu į darželį, jei Jūsų vaikutis dar neturi savo atšvaituko, kviečiu dalyvauti konkurse ir vieną tokį laimėti! 

Linkėjimai,