Paskutinė proga - klausk Varnos Albertinos-Roberto Aleksaičio ko tik nori!

04. Mar 2014, 10:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Keistuolių teatras jau šį savaitgalį pradeda jubiliejinių teatralizuotų koncertų turą, kuris tęsis per visą Lietuvą. Ir ta proga nusprendė šiek tiek praverti teatro užkulisius ir padovanoti gerbėjams ne vieną staigmeną.

"Mamyčių klubas" turi išskirtinį pasiūlymą - komentaruose iki antradienio laukiame jūsų klausimų žymiojo Varnos Albertinos vaidmens atlikėjui Robertui Aleksaičiui!

20140228094536-57407.jpg 

Galite teirautis VISKO - nuo to, kaip sekasi varniškame lizde iki paties aktoriaus gyvenimo ypatybių. Aktorius atsakys į visus (korektiškus) klausimus :) 

Ir tai dar ne viskas - dešimties įdomiausių klausimų autorių laukia saldi staigmena: specialiai jubiliejui išleisti "Varnos Albertinos" ledinukai!

20140228085725-53341.jpg

O jau rytoj Keistuolių teatras pradeda savo brandžios paauglystės jubiliejaus šventimo maratoną didžiausiose Lietuvos arenose. Uždanga bus pakelta Kėdainiuose, kur patys nekantriausi gerbėjai galės išvysti grandiozinį ir net 25 metus kurtą ir brandintą Keistuolių pasirodymą.

Teatro vadovas ir vienas įkūrėjų, grandiozinio gimtadienio pasirodymo idėjos autorius ir režisierius - Aidas Giniotis. Daugiau nei pusšimtis aktorių milžiniškoje scenoje, kurios dekoracijos primena Antikos laikų panteoną, sukurs aukštyn kojom verčiantį reginį. Nepaprasto teatralizuoto koncerto veiksmas griaus panteono kolonas, scenos šviesoje išvysime labai brangius, nuo vaikystės mylimus spektaklių herojus, girdėsime jų dainas ir dar niekur neregėtus epizodus.

Jubiliejiniuose Keistuolių teatro koncertuose dalyvauja visos Keistuolių kartos. Tai vienintelė proga išvysti juos visus vienoje scenoje - visos kartos vienu metu!

Turas tęsis didžiosiose šalies arenose: kovo 8 d. Klaipėdos „Švyturio" arenoje, kovo 15 d. Kauno „Žalgirio" arenoje, kovo 22 d. Vilniaus „Siemens" arenoje, balandžio 4 d. Šiaulių arenoje. 

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 04. Mar 2014, 12:18

Klausinėjimas baigtas - išsiuntėme klausimus Robertui Aleksaičiui - lauksime atsakymų!

mama ingrida mama ingrida 28. Feb 2014, 18:28

Labai smagu,kad jus musu visu nepamirstat ir vel darote tura per Lietuva😀 Norime jums padekoti ir palinketi kad dar ilgai dziugintumete savo vaidinimais🌷🌷🌷O klausimas tegul buna asmeniskas tinkantis prie musu tinklapio 😀 Kiek ir kokio amziaus turite vaikuciu?😀

Krisliukas Krisliukas 28. Feb 2014, 17:26

aš taip pat labiausiai noriu sužinoti,kodėl jūs vaidinote varną? kodėl ne moteris? kodėl varna Albertina, o ne,pvz., Albertas ? 😀

sraigiukas sraigiukas 28. Feb 2014, 12:26

Ačiū, kad esat, užaugau su JUMIS. 😀

O kodėl Albertina?

28. Feb 2014, 12:21

Visų pirma – dėkui už gražiausius vaikystės prisiminimus, kurių dalimi esate 😀 Gal ir banalus klausimas, bet vis tiek visuomet smalsu sužinot – gal prisiminate kokių smagių istorijų ar šiaip įdomių, netikėtų faktų iš filmavimų, kurių žiūrovai dar nežino? Kažką, ką ir dabar smagu prisiminti? Ir dar – ar pats turite savo mėgstamiausią sceną? Dėkui ir gražių dienų Jums 😀

Gerda_M Gerda_M 28. Feb 2014, 12:13

Keistuolių teatras - kažkas nerealaus ir ypatingo. Dainos, vaidyba, žanrai, siužetai. KT yra tai, ko reikia ir mažam, ir dideliam. O ir šiaip pažiūrėti gerą spektaklį - tai atgaiva ir sielai, ir protui, ir kūnui. Gerbiamo aktoriaus norėčiau pasiteirauti apie varną albertiną - kaip gi nutiko, kad būtent jums atiteko šis personažas? Kokia jo kilmė? Sakoma, kad geri aktoriai nebijo būti negražūs - ar jums niekada nebuvo noro vaidinti, galbūt, dailųjį povą, fazaną, strutį, o štai, jūsų bagaže, VARNA 😀 AČIŪ už atsakymą 😀

28. Feb 2014, 11:20

Ar tiesa, kad Jums nepavykdavo įstoti laiku dainuojant "Esu aš varna Albertina" ir A. Giniotis už Jus padainuodavo "E", o Jūs toliau "su aš Varna Albertina"?

Gintarep Gintarep 28. Feb 2014, 10:53

Kaip aktorius reaguoja, kai vaikai ji gatveje tapatina su herojumi ir kreipiasi herojaus vardu? Ar tai dziaugsmas, ar laime, ar ....?

28. Feb 2014, 10:50

Ar ten medyje ilgai teko tupeti?

28. Feb 2014, 10:42

Paklausti nelabai ko turiu.. Bet mano vaikam labai patinka daina " Keistuolių teatro - Karalių lopšinė" visada pradeda šokti tik išgirdus šia dainą 😉

neri neri 28. Feb 2014, 10:24

Ar Jus vis dar persekioja Albertinos šešėlis ? Teko skaityti ,kad iš teatro pasukote į verslą .Verslą pasirinkote iš reikalo ( dėl didesnių finansinių galimybių ) ,o gal teatre jautėtės jau viską realizavęs ? Kuri veikla Jums mielesnė ?