Nuostabi TIGER kuprinė jau pas mus! Ačiū!

Nuostabi TIGER kuprinė jau pas mus! Ačiū!

07. Sep 2016, 15:13 Loreta_K Loreta_K

Sveiki,

Vakar ir mes sulaukėme kurjerio skambučio bei atvykimo, kurio metu mums įteikė didelę dėžę, kiek pasimetėme nes nežinojome kas čia, na bet išpakavus labai greitai abu su Gediminu susipratome. Gautoji kuprinė tiesiog nuostabi. Vos sūnus ją gavo tuoj jau pat suskubo persidėti daiktus iš senosios į naująją. Prisipažinsime, ankstesnė Gedimino kuprinė, kad ir kokia būtų graži ir kaip jam patiktų, tačiau pasirodo ji nėra tokia patogi einant į mokyklą. Sūnus jau buvo pradėjęs skūstis, kad jam skauda nugarą ir petnešos spaudžia, galbūt pamatęs kitų vaikučių ergonomines kuprines, jos jam nebeatrodė tokios paprastos, tad jau kaip ir planavome dairytis naujesnės. Senoji, galbūt labiau tinkama ir bus naudojama kelionėms pas senelius.

20160907150203-41088.jpg

Labai džiaugiamės gavę mėlynos spalvos kuprinę, ji mano sūnaus pati mėgstamiausia. Suskubome naująją kuprinę palyginti su senąja kuprine tai ji kur kas lengvesnė, petnešos storesnės ir minkštesnės, iš pažiūros atrodanti kur kas mažesnė, tačiau tikrai labai talpi. Jau šį rytą į mokyklą sūnus iškeliavo su nauja kuprine ir grįžo labai patenkintas.

20160907150633-50662.jpg

Mamyčių klubui bei Senukams tariame labai didelį AČIŪ už labai gražią, kokybišką ir tiesiog nuostabią kuprinę gautą dovanų, esame labai laimingi! :)