Noriu pasiūlyti išsivirti netradicinio skonio uogienę iš obuolių ir moliūgo.
Šiai uogienei naudojau:
moliūgą
obuolių
1 kg cukraus
Obuolius nulupame, supjaustome. Moliūgą taip pat nulupame, išimame sėklas, sutarkuojame burokine tarka.
Viską sudedame į puodą, užpilame 1 kg cukraus ir paliekame per naktį.
Kitą dieną verdame tol, kol obuoliai sukrenta, masė tampa panaši į košę.
Nepamirštame dažnai pamaišyti, nes puodas gali greitai prisvilti.
Štai ir rezultatas!
Skanaus!
p.s. skonis labai švelnus.
as praeitais metais tokia uogiene viriau 😀
as moliuga pjaustau gabaliukais 😀 bet skanumelis mmmm 😀
☺ 😍
Spalva tokia viliojanti, kaip medutis 👍
gali buti 😉
dar labai skanu įdėjus citrinos 😉