Padavėja

Padavėja

17. Jan 2014, 11:30

20140117112936-54706.jpg

Padavėja.

Melissa Nathan.

Romanas.

478 puslapiai.

 

   Keitė Simonds nori būti vaikų psichologe. Praėjusią savaitę ji svajojo būti mokytoja, o užpradėjusią – kino režisiere. Ambicijų Keitei netrūksta ir būti padavėja nėra jos didžiausia gyvenimo svajonė. Deja, Keitė dirba padavėja.

   Keitės gyvenimą jaukia reiklūs klientai, menkas atlyginimas ir pabaisa viršininkas: viskas klostosi visai ne taip, kaip numatyta. Nevykusi karjera nėra vienintelė Keitės problema. Kai atrodo, kad blogiau jau nebegali būti. Pasirodo vyriškis, kurio Keitė nė akyse nenori matyti.

   Jos buvęs viršininkas pardavė „bara – kavine“, o būsimas vienas iš pirkėjų – savininkų buvo Keitės simpatija. Kurį keitė paliko vidurį pasimatymo kol jis buvo tuolete ji pabėgo ir paliko nieko nepasakius. Nes išsigando, kad ji negali pratarti nei žodžio ji jautėsi labai durnai, jei jis labai patiko, bet bijojo tai parodyti ir kai jis išėjo į tualetą ji apsvaigus išėjo iš kavines ir kažkaip pati nesuprasdama parėjo namo ir kai grįžo atsisėdo tik tada suprato ką padarė pradėjo verkti, raudoti, norėjo paskambinti paaiškinti jam kodėl taip pasielgė, bet negalėjo buvo labai gėda. Kitą dieną išėjo į darbą visą dieną galvojo, kaip pasiilgti ar skambinti jam ar ne ar pamiršti jį ir apsimesti, kad nieko neatsitiko, bet apsisprendė, kad grįžus paskambins jam ir viską paaiškins ir atsiprašys. Bet vakare eidama namo po darbo, pamatė jį su kita mergina Keitė ją pažinojo tai buvo jos draugė. Kai ji pamatė ji buvo sužlugdyta. Ji labai supyko ir pasibjaurėjo vyrais.

   Taigi po to kai jis tavo jos viršininkas jie būdavo kiekvieną dieną kartu ir tekdavo vienas kitam žiūrėti į akis, spręsti kavinės reikalus iki išnaktų. Vieną vakarą ji jam paaiškino, kodėl ji taip pasielgė per pasimatymą, ir jie po to pokalbio jie kaip ir suprato vienas kitą ir jų santykiai tapo artimesni, bent jau nebebijojo vienas kitam pažiūrėti į akis.

   Buvo daug įvykių per kuriuos juos kartu suvesdavo, bet galų gale jie puikiai pradėjo bendrauti ir suartėjo. Po to Keitė tapo Kavinės/ Restorano/ Baro bendrasavininkė taip pat ir su Danu į meilės sukuri įsisuko. Ir tą dieną kai jie tavo kavinės bendrasavininkai jie pasibučiavo 3 kartą ir Keitė apsvaigo jei tai buvo pats geriausiais bučinys ir galėjo konkuruoti prieš tai buvusiais 2 bučiniais. O po to sekė kiti bučiniai kurių ji jau nebesuskaičiavo.