Palanga su mažyliais

Palanga su mažyliais

03. May 2019, 14:52 Iddile Iddile

Mažąsias vaikų Velykėles Rojus šventė pajūryje pas močiutę. Aš asmeniškai pati iš naujo atradau savo miestą ir lankytinas vietas. Apskritai, dar būnant ir gyvenant Airijoje, jau žavėjausi savo besikeičiančia mylima Palanga. Praėjus tiek metų ji vis dar keičiasi ir tampa vis labiau draugiškesnė jaunoms šeimoms su vaikais. 

Pirmiausia, jei ruošiatės atostogoms ar savaitgaliui į Palangą, apsilankykite Palangos baseinas. čia tikrai tokia draugiška aplinka mamoms su mažyliais, kad likau sužavėta ir apžavėta. Pirmiausia, labai malonios registratorės pasitinka svečius. Kaip sakau, matosi, kad dar ne pavargę veidai šypsosi Jums. persirengimo kambaryje, kuris labai erdvus rasite ir pervystimo stalus, ir maitinimo kėdutes. Drąsiai po maudynių galit žindyti savo mažylį. Likau absoliučiai nuginkluota, kad taip viskas apgalvota. Mamų laukia, ir fenai ir dušai... Žodžiu viskas ko reikia.

Baseinų vanduo mažyliams tobulas. Galit plukdyti mažylį 37 laipsnių vandenuke ir vaikas nesušals. Dar tu baseinai su vesesniu 28 laipsnių vandeniu. Bet Rojus mėgavosi plukdymais juose. 

Taip pat Jūsų laukia 3 pirtys. Įspūdingos ir tikrai vertos dėmesio tiek tvarkingumu, grožiu, kaitra ir jose priklausančia drėgmė. 

SPA erdvėje taip pat rasite dušus, bei galėsite ilsėtis ant gultų. Patalpoje vyrauja tikrai apie 27 laipsnius šiluma. 

Labai labai rekomenduojam neaplenkti šio baseino atvykus į Palangą. O ir kainos palyginus su Vilnių be proto draugiškos. 

 

Toliau kviečiu eiti pasivaikščioti į pušyną ir užsukti į vaikų žaidimų aikštelę. Kol neturėjom Rojaus, ji mums buvo neaktuali. Bet dabar ten atėjus, neįmanoma be ašarų išeiti. Vaikai lipa, bėga, čiuožia, žaidžia su smėliu. teritorija yra uždara, tad susikraukite pikniko krepšelį ir keliaukite ten pasidūkti. 

 

Tad kviečiu iš naujo atrasti Palangą, o aš kaskart atvažiavus ieškosiu draugiškų vaikučiams vietų ir būtinai Jums pranešiu. Palanga, ne tik basanaviciaus gatvė...