Parašyk atsiliepimą apie Lierac, dalyvauk konkurse ir laimėk grožio komplektą jaunai mamytei!

Parašyk atsiliepimą apie Lierac, dalyvauk konkurse ir laimėk grožio komplektą jaunai mamytei!

19. Mar 2012, 00:00


Dermatologinė linija LIERAC ypatingą dėmesį skiria nėščiosioms ir jaunoms mamoms, nes sukūrė specialius produktus, kurie ypatingai tinka naudoti šiuo laikotarpiu.

 

Pagrindinė Liera užduotis – suteikti rezultatą ir malonumą besirūpinant veido ir kūno oda. Remiantis dermatologine koncepcija, produktas yra malonus naudoti, hipoalergiškas ir švelnios tekstūros.

 

Lierac – laiko patikrinta kosmetika!

 

Pažintinis komplektas „Būsimai ir neseniai pagimdžiusiai mamytei"

 

Phytolastil Gel 15 ml X 2 gab. - gelis strijų profilaktikai

 

Fitoterapinis sinergiškai veikiančių medžiagų kompleksas: asiūklių, gebenių, rasakilų ekstraktai (35%) atstato elastingumą ir stangrumą

 

Concentré Mesolift 2 ml X 1 gab.

 

Tonizuojantis vitaminų ir mineralų kokteilis – serumas veido odai atnaujinti. Sudėtyje: energetinis kokteilis (15%) ir 5 vitaminai (A, C, E, B5 ir B6), 6 mineralai (geležis, magnis, kalcis, cinkas) ir hialūrono rūgštys. Oda tampa elastingesnė, pagerėja odos tonusas, grįžta odos skaistumas.

 

Hydra-Chrono+ Fluide Fraicheur Matifiant 2 ml X 1 gab.

 

Drėkinantis, matinį efektą turintis fluidas su daugiafunkcine apsauga. Tinka normaliai ir mišriai odai.

 

Natūralūs augaliniai ekstraktai – pakalnutės ekstraktas, hiacintos ekstraktas (ypač stiprus drėkinimo procesas). Drėkinamasis kompleksas: japoniškų pakalnučių ekstraktas 9%, hiacintų ekstraktas 2,5%. Matinis efektas: anyžius ir laimas 0,5%.

 

Phytolastil linija susideda iš gelio ir koncentrato. Lierac laboratorijoje sukurti specialūs produktai nuo strijų su augaliniu kompleksu skirti ir profilaktikai, ir esamų strijų korekcijai.

 

Prevencinis ir koreguojantis Phytolastil produktų rezultatas įrodytas, atlikus 11 tarptautinių klinikinių tyrimų su 500 besilaukiančių moterų.

 

DĖMESIO! Tu gali laimėti Didįjį LIERAC prizą!

 

Parašyk atsiliepimus (su produkto nuotraukomis) portale „Mamyčių klubas“, paspaudus mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“ iki balandžio 4 dienos ir dalyvauk konkurse, kad galėtum laimėti pagrindinį Lierac prizą – grožio komplektą jaunai mamytei – gelį strijų profilaktikai Lierac Phytolastil (100 ml) ir serumą Lierac Mesolift (30 ml) – tonizuojantį ir vitaminų kokteilį veido odai.

 

 

Šios MK mamytės jau dalyvauja didžiajame konkurse dėl pagrindinio Lierac prizo:

 

Jolita (linestra)

Lierac-atgaiva kūnui

 

 

Evelina (evelina):

Lierac man paliko didelį įspūdį

 

 

Deimantė:

Lierac kosmetinis komplektas patiko tiek mamytei, tiek dukrytei

 

 

Atsiųsk savo atsiliepimą apie Lierac ir Tu!

 

Sutikime vasarą gražiomis ir švytinčiomis!

 

19. Mar 2012, 17:05

Sveika, Dovile. Registracija gauti nemokamai pažintinį Lierac rinkinuką jau baigėsi. Tačiau, mamytės, jei esate naudojusios Lierac produkcijos ar spėjote gauti šį rinkinuką Jaunai mamytei, kai buvo dalinama Eurovaistinėje nemokamai, lauksime atsiliepimų ir rinksime nugalėtoją pagrindiniam prizui.

19. Mar 2012, 17:05

iki 16d. buvo galima registruotis 😀

19. Mar 2012, 16:49

Buvau radus kad registruotis norint gaut pabandyt sy komplektuka tik va neberandu.gal kuri mamyte pasakytu kur ieskot.butu smagu pabandyt ir sudalyvaut tolimesniam konkurse