Pašėlusi Viktorija-Maistoholikė dievina netradicines pramogas

31. Jan 2017, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

"Aš Viktorija - Maistoholikė. Mėgstu pavalgyti ir jaučiuosi labai graži. Nes grožis neturi formos. Gyvenimas per daug trumpas ir per daug gražus svetimiems standartams. Kartu mes turėsime daug skanių ir smagių nuotykių", - šypteli dar viena Mamyčių klubo laidos tinklaraštininkė Viktorija.

Su šia pašėlusia mama tikrai nuobodu nebus! Tad ir pažintį pradėsime smagia tema apie standartus moterims, tapusiomis mamomis. Ar jie galioja? 

Kartu su Viktorija svečiuojamės pas jos draugę Brigitą, kuri tikrai nesijaučia po kūdikio gimimo įkliuvusi į visuomenės primestus standartus, neva moteris, tapusi mama, turi surimtėti ir šiukštu - nešėlioti. "Tai priklauso nuo kiekvieno požiūrio, tačiau man surimtėti nepavyko", - juokiasi Brigita.

Dvi pašėlusios mamytės nusprendė išbandyti, galima sakyti, vaikišką pramogą - išlieti energiją batutų parke. Ar tai tikrai tinka tik vaikams?

Šokinėjimas ant batuto - tai ne tik puikus sportas, stiprinantis mūsų raumenis ir kaulus, bet tai puiki priemonė, gerinanti mūsų koordinaciją, skatinanti greičiau veikti limfinę sistemą, papildomai įkvėptas oras pripildo mus energijos, o gausybė juoko ir su juo gauti endorfinai mažina stresą ir įtampą.

Tad išvada labai rimta - šokinėjimas ant batuto puikiai tinka mamos!

Pramogų yra visokių - galima išeiti su draugėm kavos išgerti su pyragaičiu, tačiau mums visoms reikia būnte tokių pramogų. Kaip juokiasi abi mamos, bešokinėjant ir šėlstant ant batutų "išsivalo smegenys" ir nebelieka jokių kasdienių rūpesčių :)

Viktorijos patarimas visoms mamoms - ATSIKELI IR VARAI!

20170201150146-54661.jpg