Pasiruošimas šventei vyksta

Pasiruošimas šventei vyksta

06. Jun 2018, 10:43 RenataŪselienė RenataŪselienė

Laikas negailėstingas. Liko vos 3 savaitėlės ir mūsų mažiausias šeimos narys švęs savo pirmąjį gimtadienį. Atrodo dar vakar atsivežėm jį iš ligoninės, dar vakar kėlėmės n kartų naktį ir dar vakar bijojom jį paimti ant rankų, nes atrodė toks mažas ir gležnutis. 

Kai kas nepasikeitė :) Naktį jis keliasi dažnai, į ligoninę vos nepatekom prieš kelias dienas, na tik jau jis ne toks ir gležnutis ir ne toks ir mažutis. 

Pasiruošimas šventei pilnu tempu vyksta. Žinoma, daug kas jau suruošta, supirkta ir pagaminta, tad belieka tik sulaukti pačios šventės. O ji dar ir jungtine kartu su Krikštynomis.

Ilgai svarstę nusprendėm abi progas sujungti į vieną. Pasiteisino posakis "niekada nesakyk "niekada"". 

Šventė nusprendėme rinktis teminę - oro balionai ir akcentus puošti sodriai mėlynos ir baltos spalvomis. Priderinus visų aprangas, supirkus balionus, servetėlės ir kitas smulkmenas beliks tik viską sudėlioti į savo vietas ir gražiai papuošti namus.

Taip, šventę organizuojame savo namų kieme. Duok Dieve, kad tik oras nepavestų:) 

Bus ir žaidimų suaugusiams, ir lobio paieška didesniems vaikams, ir balionų paleidimas į orą. Ech, kiek visko planuose. 

Viliuosi,kad šventė pavyks, visiems patiks ir mūsų mažasis princas, o tiksliau namų karalius, perkopęs iš kūdikio į vaiką, pataps ramesnis ir leis tėveliams atsikvėpti :)

jaldija jaldija 06. Jun 2018, 16:00

Linkim gražios šventės🌷🌷🌷