Gerbiamos mamytės, prašau išduoti dvi paslaptis:
1. Ką daryti, kad tas puikus apkepas vėsdamas nesukristų per pusę jo
iškilusio storio?
2. Ko įdėti ir ką daryti, kad būtų purus ir nesausas (vis dar prisimenu
valgyklėlę Kaune II aukšte prie soboro. Būdavo fantastiiškas studentų
skanėstas.
Pagarbiai,
Rolandas
Smagu, kad "Mamyčių klube" lankose ne tik mamos. Sulaukiame kartais ir tėčių. Štai tėtis Rolandas atsiuntė laiškelį į redakciją, prašydamos jūsų patarimo apie apkepą. Pasidalinkite savo patirtimi.
Gerbiamos mamytės, prašau išduoti dvi paslaptis:
1. Ką daryti, kad tas puikus apkepas vėsdamas nesukristų per pusę jo iškilusio storio?
2. Ko įdėti ir ką daryti, kad jis būtų purus ir nesausas (vis dar prisimenu valgyklėlę Kaune, II aukšte prie Soboro. Būdavo fantastiiškas studentų skanėstas).
Pagarbiai,
Rolandas
o kodėl jis kalusia ne žmonos ? 😀
kad nesukritų, tai reikia neatidarinėti orkaitės ir išiškepus iškart nepulti atidaryti 😉
man irgi rupi tas pats 😀 10 kartu bandžiau kepti,ir vis gaudavosi kažkokia neiškilusi tešla 😃