Pica "Telefonas"

Pica "Telefonas"

04. Jan 2012, 00:00

Namuose galima kepti ir storapadę, ir plonapadę picą – kaip patinka tavo šeimos nariams.


Sudėtis:

 

Miltai – 300 g

Vanduo – 150 ml

Pienas – 100 ml

Sviestas – 50 g

Mielės – 10 g

Cukrus – 10 g

Druska – 8 g

 

Ruošimo būdas:

 

Visus produktus sumaišome dubenyje, užminkome tešlą ir 2–3 valandoms dedame ją į šaldytuvą. Iš pastovėjusios tešlos iškočiojame picos pagrindą. Tuomet ant jo tepame 5 šaukštus pomidorų padažo.

 

{smallpic:1}

 

Užbarstome 100 g tarkuoto fermentinio sūrio ir dedame 100 g pjaustyto saliamio. Kepame 200 laipsnių temperatūroje 6–7 minutes.

 

{smallpic:2}

 

Ištraukę iš orkaitės picą dedame į didelę lėkštę, ant apkepusios dešros baltuoju padažu (majonezu) nupiešiame skaičiukus, o viršuje  – telefono ragelį.

 

{smallpic:3}

 

Štai ir viskas. Skanaus!

 

Rekomenduoja žurnalas „Bzn start“

www.bznstart.lt