Namuose galima kepti ir storapadę, ir plonapadę picą – kaip patinka tavo šeimos nariams.
Sudėtis:
Miltai – 300 g
Vanduo – 150 ml
Pienas – 100 ml
Sviestas – 50 g
Mielės – 10 g
Cukrus – 10 g
Druska – 8 g
Ruošimo būdas:
Visus produktus sumaišome dubenyje, užminkome tešlą ir 2–3 valandoms dedame ją į šaldytuvą. Iš pastovėjusios tešlos iškočiojame picos pagrindą. Tuomet ant jo tepame 5 šaukštus pomidorų padažo.
{smallpic:1}
Užbarstome 100 g tarkuoto fermentinio sūrio ir dedame 100 g pjaustyto saliamio. Kepame 200 laipsnių temperatūroje 6–7 minutes.
{smallpic:2}
Ištraukę iš orkaitės picą dedame į didelę lėkštę, ant apkepusios dešros baltuoju padažu (majonezu) nupiešiame skaičiukus, o viršuje – telefono ragelį.
{smallpic:3}
Štai ir viskas. Skanaus!
Rekomenduoja žurnalas „Bzn start“