Po "Lieknėju su MK" - aš nesustojau :)

Po "Lieknėju su MK" - aš nesustojau :)

26. Aug 2015, 14:44

Sveikos mamos, ir visos tos, kurios domisi sveika gyvensena ir sveikesniu maistu, o sudėčių skaitymas vis dar rebusai :)

Po dalyvavimo " Lieknėju su MK", atsikračiau berods 5kg. kaip bebūtų gaila, norėjosi vis daugiau. Todėl norėjosi, kad mityba tapusi gyvenimo būdu nedingtų iš mano gyvenimo, ir nenuskrietų, kaip vasaros vėjas...nes po galais aš mėgstu valgyt :) Todėl ėmiausi rašyti ir domėtis maistu, receptais, naujovėmis, maisto derinimu, bei sudėtimis ir sukūriau grupę facebooke, kurioje rašau apie maistą. Dar daug ko nežinau, daug ko nemoku, bet einu link tikslo ir domiuosi, mintimis ir prisiminimais dalinuosi kai tik turiu minutėlę laiko. Mano mažasis Evanas, kuriam buvo vos 2 mėn. kai pradėjau lieknėti, šiandien išaugo į rimtą vyrą, kuriam jau 1,6m. :) daug kas pasikeitė, tuo pačiu pasikeičiau ir aš, todėl jeigu niekas nesupyks - kviečiu jus apsilankyti ir sekti naujienas :) 

Pradedant projekte lieknėti buvo didelis azartas, na na greičiau kriskit jūs mieli lašinukai. O dabar suvokiu, kad nepaisant to noro mesti tuos riebaliukus lauk, yra ne ką mažiau svarbu būti energingai, kai nekamuoja mieguistumas, pilvo pūtimas, nemalonus pilnumo jausmas, irzlumas...ir tas emocinis valgymas...pradėjus valgyti nemoku sustoti :) stabdau save, dirbu kasdien, beproto sunku, bet ir gera kai matau jog sveikata ir būsena tik gerėja :) valios reikia daug, ir dar daug turiu nuveikti su savimi :)

Dar kartą noriu padėkoti Mamyčių klubui, savo vyrui kulinarui, kuris prisitaiko prie manęs ir gaminam sveikiau, savo žinoma mažyliui, kuris daug padiktavo ir kasdien ėjau sveikesnės mitybos link :)

 

Labai visų laukiu,

Su pagarba,

Eglė <3

Puslapis facebooke: https://www.facebook.com/zinomkavalgom