Prasidėjo ruduo - tęsiasi šokiai

Prasidėjo ruduo - tęsiasi šokiai

10. Sep 2014, 13:43 Gerda_M Gerda_M

Sveikos! Girdėjau tokių gandų, kad man reikėtų daugiau rašyti apie augančią Godytę. Iš tiesų, apie išgyvenimus su ja labiau dalinuosi su FB draugais, kur aplinka ypač pažįstama. Juoba, kad MK nespėju sekti komentarų ir į juos atrašinėti. Žodžiu, be pasiteisinimų.

Šiandien noriu su jumis pasidalinti savo šokių istorija. Jie visiškai pakeitė mano gyvenimą ir noriu paprašyti kiekvienos iš jūsų - raskite sau laiko! Mėgaukitės gyvenimu! Kaifuokite.

Taigi, rudens sezoną pradėjau su Šokiai.lt kolektyvu. Vakar vyko mano pirmoji Solo Latino šokių pamoka pas Artūrą Kryžių. Prieš daugiau nei dvejus metus Artūras man ir mano vyrui su savo kolege Juste Inkrataite statė vestuvinį šokį. Jis buvo ypatingas, nuostabus, tobulas... Būtent todėl su ugnele skubėjau ir į Solo Latino pamokas pas Artūrą - dėl jo profesionalumo, draugiškumo. 

Į šokių pamoką - su bičiulėmis!

Taigi, į šią šokių pamoką ėjau jau ne viena! Su manimi kartu ėjo ir puiki mano draugė bei anyta! Jau geras būrelis :) Iš viso grupėje - daugiau nei 10 merginų, visos užsidegusios ir norinčios šokti. Fantastika! Manau, kad jau po kelių mėnesių mes sukursime ypatingas choreografijas ir idealiai atliksime tiek salsos, tiek sambos judesiukus! ;) Klubai klubai klubai... Petukai petukai petukai :) 

Linkėjimai Artūrui, šokančioms kolegėms ir visoms, kurios nori šokti ir žada tai daryti! Ruduo - puikus metas imtis naujienų!!! :) 

20140910134212-57304.jpg