Probleminių kūno vietų masažo svarba

Probleminių kūno vietų masažo svarba

13. Mar 2012, 07:00


Labai svarbu tinkamai atlikti masažą kosmetinėmis priemonėmis, kurias naudojame kovai prieš strijas ar jų profilaktikai. Reikia mokėti įtrinti šias priemones į odą, kad pagerintume kraujo apytaką probeminėse kūno vietose.

 

Tačiau būkite atsargios su strijomis, venkite per stipraus masažo, kuris gali tik pakenkti, ypač naujai atsiradusioms strijoms.

 

Kas yra savimasažas?


Tai ne tik būdas save lepinti. Bet kokia kosmetinė priemonė efektyvi tik tada, jei ją gerai įmasažuojame į odą. Masažą galima atlikti ir duše, šiurkščia kempine ir muilu trinant problemines kūno vietas ir įtrinant priemones nuo strijų.

 

Masažas prieš strijas

 

Nors dažnai girdime, kad strijos yra neišgydoma odos problema ir kosmetinis defektas, kovoje su jomis reikia būti atsargiems. Kūno vietų, kur jų yra, masažas turi būti švelnus, nes stiprūs judesiai gali papildomai traumuoti odą, ypač naujas strijas.

 

Kaip atlikti masažą?


Galima savo kūną masažuoti ir rankomis, ir naudoti papildomas priemones – masažo kempines, pirštines, specialius masažuoklius ir pan. Kiekvieną striją galima lengvai pamasažuoti pirštais, bet kojas galite trinti masažiniu šepečiu.

 

Atmink!

 

Norint gauti gerų rezultatų, reikia, kad į problemines kūno vietas sutekėtų kuo daugiau kraujo, todėl kasdien savimasažas turi trukti 10-15 minučių.

 

O kaip Tu kovoji su strijomis?

 

 

DĖMESIO! Tu gali laimėti Didįjį prizą!

 

Parašyk atsiliepimus (su produkto nuotraukomis) portale „Mamyčių klubas“, paspaudus mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“ iki balandžio 4 dienos ir dalyvauk konkurse, kad galėtum laimėti pagrindinį Lierac prizą – grožio komplektą jaunai mamytei – gelį strijų profilaktikai Lierac Phytolastil (100 ml) ir serumą Lierac Mesolift (30 ml) – tonizuojantį ir vitaminų kokteilį veido odai.

 

Sutikime vasarą gražiomis ir švytinčiomis!