Projektas "Tebūnie švara":  renkame IV savaitės ir pagrindinę nugalėtoją

Projektas "Tebūnie švara": renkame IV savaitės ir pagrindinę nugalėtoją

21. May 2015, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ech, kaip gera, kai namuose viskas švaru - projekte "Tebūnie švara" per mėnesį padarėme generalinę tvarką virtuvėje, vonioje, visuose kambariuose bei išblizginome interjero daiktus. Ačiū visoms projekto dalyvėms! Bus kur pasisemti idėjų, kai suabejosime, kaip geriau išvalyti vieną ar kitą daiktą, grindis ar langus.

"Tebūnie švara!"

 

Pirmiausia apžvelkime IV savaitės dalyvių blogus, kuriuose pasakojote apie interjero daiktus ir kaip juos sumaniai sutvarkyti bei išvalyti.

Jaldija Smulkmenos, priduodančios namams jaukumo

Liucyte Interjero daiktų švara

Lina_baj Tvarkome interjero daikčiukus

LePukuota Namai be užuolaidų

PRIZINIS FONDAS

Norime pristatyti draugiškiausią lietuvišką švaros priemonių kompaniją - "Probiotic" www.gerojibakterija.lt, kuri siūlo vadovautis šūkiu "Tavo sveikas požiūris į švarą"!

20150422153910-31853.jpg

Tai valikliai su probiotikais, kurie veikia gerųjų bakterijų pagrindu. Jų sudėtyje yra vandens, sertifikuotose laboratorijose atrinktų gerųjų (probiotikų) bakterijų šeimų, įvairių natūralių druskų mišinių bei jungiamųjų medžiagų, kurios sudaro mažiau nei 5% valiklio Valymo priemonėse esantys druskų mišiniai turi valomąjį efektą, o gerosios bakterijos ne tik sunaikina blogąsias bakterijas ir nešvarumus, bet kartu sukuria mikrobiologinę plėvelę – gerųjų bakterijų kolonijas, neleidžiančias daugintis ligas galinčioms sukelti bakterijoms.

Tad kas tapo IV savaitės laimėtoja ir gauna - "Probiotic sumanios mamos rinkinį"!?

20150422154010-98699.jpg

Rinkinyje:

Koncentruotas grindų ploviklis su probiotikais, kuris leidžia du pagrindinius tikslus – švarą ir ilgalaikę apsaugą – pasiekti su itin nedideliais ploviklio kiekiais: 5 litrams vandens tereikia kamštelio šio ploviklio. Be to, jis ne tik išplauna grindis, bet ir sukuria mikrobiologinę plėvelę, apsaugančią nuo patogeninių bakterijų.

Tualeto valiklis su probiotikais. Valant šį “karališką” baldą, vienodai svarbi ir švaros, ir kvapo kontrolė. Valymo priemonės su probiotikais, skirtingai nuo daugelio kitų priemonių, su blogu kvapu kovoja ne užmaskuodamos ar pridengdamos jį, o pašalindamos to kvapo priežastį – jį skleidžiančią organiką ar mikrobus. 

Įvairių paviršių valiklis su probiotikais - universali valymo priemonė, kuri ne tik itin švariai išvalo pačius įvairiausius paviršius – stalą virtuvėje, išpurvintą sieną ar indaujos lentynas – bet ir padengia išvalytą paviršių mikrobiologine gerųjų bakterijų plėvele.

Dėmes ir kvapus naikinantis valiklis - probiotinė formulė sudaryta iš ypatingai veiksmingų mikroorganizmų, kurie panaikina šviežias dėmes ir purvą ant kilimų, medžiaginių baldų ir kitų audinių. Numalšina maisto, rūkalų ir kitus kvapus.

Naujasis ypač švelnus indų ploviklis su probiotikais skirtas vaikiškiems buteliukams, indeliams, stalo įrankiams ir žaisliukams plauti. Tai natūralus ploviklis - sudėtyje nėra sintetinių medžiagų, kvapiklių ar dažiklių. Jūsų mažylis bus saugus. Be to, indų plovimu galima drąsiai dalintis su ūgtelėjusiais mažaisiais pagalbininkais. Indai bus puikiai išplauti ir, net jei bus prastai nuskalauti, Jūsų nepavaišins chemija "praturtintu" patiekalu.

PASKUTINĖS SAVAITĖS LAIMĖTOJA - LINA_BAJ!

Sudalyvavusiai visose užduotyse ir sulaukusiai daugiausiai peržiūrų - pagrindinis "Probiotic" prizas...

"Sumanios mamos rinkinys" ir skysto rankų muilo su probiotikais rinkinys!

Į PAGRINDINĮ PRIZĄ PRETENDAVO JALDIJA, LIUCYTE, LINA_BAJ ir LEPUKUOTA

20150422154531-13224.jpg

PROBIOTIC skysti muilai rankoms sukurti naujos, specialios probiotinės formulės pagrindu naudojant probiotinių mikroorganizmų fermentacijos būdu išgautas odą nedirginančias natūralios kilmės medžiagas. Išskirtinė PROBIOTIC muilų savybė yra natūralios rankų mikrofloros subalansavimas. Be to, muilai praturtinti aliejais, baltymais ir vitaminais, taigi drėkina, maitina, ramina, regeneruoja ir jaunina odą. Be parabenų.

PAGRININĮ PRIZĄ LAIMI LePukuota, kurios blogas surinko daugiausiai peržiūrų!

Na o Liucytei dovanojame papildomą MK dovaną!

SVEIKINAME! 

 

LePukuota LePukuota 21. May 2015, 11:04

Ačiū! 🌷

jaldija jaldija 21. May 2015, 11:00

Sveikinimai laimėtojoms 🌷🌷🌷

Liucyte Liucyte 21. May 2015, 10:54 LePukuota

Man atrodo, pati didžiausia čia pavyduolė esat 😀 kiek rodėt pykčio, kad negalit mūsų pavyt 😀 bet jau baigiu šitą temą: komentarų bus tuoj tiek, kiek peržiūrų 😃

LePukuota LePukuota 21. May 2015, 10:50

Bet pavyduolių ant šio svieto... užteks visoms MK prizų... ne už ačiū gi gavau...

Liucyte Liucyte 21. May 2015, 10:49 lina_baj

Jei ne palaikymo komanda, nebūtų tų tūkstančių... aišku, gaila laiko, bet atsigriebsiu 😀

LePukuota LePukuota 21. May 2015, 10:49

Jau baiginėju pirmą rinkinį, kitą mamai padovanosiu, išbandys, gal patiks 😀 jau darbe išreklamuota...

LePukuota LePukuota 21. May 2015, 10:36

Mamytės man ir riešą skauda 🤣 pirmą kartą leidausi į tokią avantiūrą, dėl prizo, MK ir prašiau asmeniškai, kad nepamirštų Liucytės! Duok penkis, mamuk. Be pykčių. O šiandien nuostabi diena, nes pirmą kartą pamatysiu gyvai dukterėčią!

lina_baj lina_baj 21. May 2015, 10:32

Ir aišku labai norisi sąžiningo dalyvavimo 😀 Liucyte, tu tikra didvyrė! Aš bandžiau pažaisti pirmom dienom, bet greit nuleidau rankas 😃

Liucyte Liucyte 21. May 2015, 10:26 LePukuota

Kažkas sakė, dalinsis rinkiniu 😃
Jums taip pat gražaus savaitgalio ir palankių peržiūrų kituose konkursuose 😉

lina_baj lina_baj 21. May 2015, 10:26

Oi, kaip netikėta! Ačiū už rinkinuką! Sveikinimai mamytėms! 😀 Tik nesipykit! Man šis portalas tuo ir patinka, kad viskas vyksta be pykčių, nuoširdžiai ir visada pakelia nuotaiką.

LePukuota LePukuota 21. May 2015, 10:24

Liucyte 🌷 🌷 🌷 gražaus savaitgalio Visoms!

Ačiū! 😀
Bet gaila, kad tas pats žmogus laimėjo 2 rinkinius... 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 21. May 2015, 10:17

pasitaisau - gražaus mažojo savaitgalio 😀 aš jau gyvenu penktadieniu 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 21. May 2015, 10:16

Atsiprašome visų - ir dėl peržiūrų ir dėl nesusipratimo. Tiesiog pabandėme padaryti eksperimentą - išrinkti laimėtoją pagal peržiūras. Tradiciškai rinkdavom tiesiog iš visose užduotyse dalyvavusių dalyvių, neatsižvelgdami į peržiūras. Na ir paskutinę rinkimo dieną tos peržiūros praslydo pro akis 😀 Atsiprašom - pasitaisėm. Jau išrinkome laimėtoją pagal peržiūras, na o Jums Liucyte atsiųsime specialų MK papildomą prizą 😉 Visoms gražaus savaitgalio 🌷

Liucyte Liucyte 21. May 2015, 10:13 motinysteveza

Žinoma, kad dirbtinai! Bet tokios sąlygos ir laimėtoja aiški 😀

motinysteveza motinysteveza 21. May 2015, 10:12

obettačiau juk buvo akivaizdu, kad tos peržiūros padarytos dirbtinai. niekas nieko čia daugiau nesulaukė realių peržiūrų.

Liucyte Liucyte 21. May 2015, 10:02

Ir apskritai, negi MK esat tik dėl prizų?..

Liucyte Liucyte 21. May 2015, 10:02

Sveikinu laimėtojas! Lepukuota, mažiau ironijos - juk laimėjot!

Įvyko nesusipratimas, tuoj bus viskas bus ok 😀

LePukuota LePukuota 21. May 2015, 09:33

Liucyte, sveikinu, matai MK skaičiuoti nemoka... 😀