Ragaujam Žolynėlio arbatėles :-)

Ragaujam Žolynėlio arbatėles :-)

06. Jun 2017, 00:30 Laseeliukas Laseeliukas

Labai džiaugiamės, kad mus išrinko testuotojom, būtent šių arbatėlių, nes jau seniai norėjome jų paragauti :-) 

Taigi, tik gavę siuntą, puolėme ragauti :-) Tiesa, mano mažajai dukrytei Gintautei labiausiai patiko pačios dėžutės, kurios su gražiais gyvūnėlių paveiksliukais :-) ji iš karto pradėjo pasakoti, kas nupiešta ir statyti bokštą iš dėžučių,nes pamanė, jog čia kaladėlės :-)

Arbatėlės ne tik labai gražiose išorinėse pakuotėse, bet ir kiekvienas arbatos pakelis įpakuotas atskirai ir papuoštas gražuoliu paveikslėsliu( tai man labai patinka, nes patogu įsidėti kur nors vežantis).

Savo degustaciją pradėjome nuo Žvarbio arbatėlės. Ji išties malonaus skonio,patiko tiek man, tiek Gintautei. Skani ir Gurgio arbatėlė, tačiau aš nelabai mėgstu palaidų arbatų, jų nukošinėjimo, tačiau plikymo procesas buvo labai įdomus dukrytei :-) tai jai tapo nauju sudominusiu procesu :-) 

Pati skaniausia man atba buvo Kniurkio :-) nes labai mėgstu melisas :-) Ji labai skani, švelni ir tikrai manau, jog mažuosius "nuneša" į saldžių sapnų karalystę :-) 

O štai Puksio arbatėlė mums labai pasitarnavo. Kadangi buvome pasigavę Roto virusą ( teko ir ligoninėje pagulėti, dėl to ir mano arbatėlių apžvalga vėluoja), mums reikėjo gerti daug skysčių. Ši arbatėlė buvo ne tik skani, bet ir labai pagelbėjo nuo diegliukų ir burbuliukų pilve Ginatutei. Ji jos gėrė labai daug ir noriai.

Dar kartą labai ačiū, už galimybę išbandyti šias arbatas. Mums jos labai patiko :-) visiems rekomenduojame paskanauti :-) 

Laseeliukas Laseeliukas 06. Jun 2017, 00:39

Pastebejau,kad neprikabino nuotrauku,tai pridedu jas komentaruose :-)