Mėgstate raugintus kopūstus? Čia - kiek neįprasta jų sriuba su vištiena.
Reikia:
vištienos
raugintų kopūstų
morkos
svogūno
pomidoro
bulvių
paprikos
drukos, pipirų
Kaip gaminti?
Verdame iš vištienos buljoną.
Kol buljonas verda, sutarkuojame morkas.
Susmulkiname svogūną.
Gabaliukais supjaustome bulves.
Susmulkinti papriką ir pomidorą.
Morkas su svogūnais šiek tiek pakepinti.
Į keptuvę sudėti raugintus kopūstus, įpilti šiek tiek buljono ir patroškinti.
Į buljoną pilame bulves.
Vištieną išimti iš puodo, susmulkinti gabaliukais ir sudėti atgal į sriubą.
Į keptuvę su patroškintais kopūstais įdedame pomidoru sir papriką, patroškiname kelias minutes.
Tada keptuvės turinį supilame į puodą su sriuba.
Jei norite, įdėkite prieskonių, tik nepersūdykite, nes rauginti kopūstai ir taip būna sūrūs.
Skanaus!
šaltinis:zenskijklub.lv