Receptas DAUGIAFUNKCINIAM PUODUI: Jautienos ir pupelių ragu

Receptas DAUGIAFUNKCINIAM PUODUI: Jautienos ir pupelių ragu

12. Aug 2014, 07:30 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Reikės:

100 g mažų baltų pupelių
500 g jautienos
70 g pievagrybių, puselėmis
60 g baltos dalies saliero, plonais griežinėliais
600 g pomidorų savo sultyse
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštelis kakavos miltelių
310 g nuluptų bulvių mažais gabaliukais
160 gramų baklažanų supjaustytų
½ aitriosios paprikos (arba dėti pagal skonį)
450 ml jautienos sultinio
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų 
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
Sauja kapotų petražolių
1 šaukštelis jūros druskos (arba pagal skonį). 

PARUOŠIMAS:

Užmerkti pupeles 12 valandų. Nusausinkite ir virkite. Į daugiafunkcinio puodo dubenį sudėti ingredientus. Sumaišyti ir įdėti dubenį į puodą. Uždarykite dangtį ir nustatykite režimą "Multi". Pasirinkite 80° C temperatūrą ir laiką - 4 val. Paruošus patiekalą pabarstyti petražolėmis. Patiekti su ryžiais arba pagal skonį.

Skanaus.

Daugiafunkcinis puodas visai šeimai

Stollar BMC-600

20140627142749-10697.jpg