Reikės:
100 g mažų baltų pupelių
500 g jautienos
70 g pievagrybių, puselėmis
60 g baltos dalies saliero, plonais griežinėliais
600 g pomidorų savo sultyse
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštelis kakavos miltelių
310 g nuluptų bulvių mažais gabaliukais
160 gramų baklažanų supjaustytų
½ aitriosios paprikos (arba dėti pagal skonį)
450 ml jautienos sultinio
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
Sauja kapotų petražolių
1 šaukštelis jūros druskos (arba pagal skonį).
PARUOŠIMAS:
Užmerkti pupeles 12 valandų. Nusausinkite ir virkite. Į daugiafunkcinio puodo dubenį sudėti ingredientus. Sumaišyti ir įdėti dubenį į puodą. Uždarykite dangtį ir nustatykite režimą "Multi". Pasirinkite 80° C temperatūrą ir laiką - 4 val. Paruošus patiekalą pabarstyti petražolėmis. Patiekti su ryžiais arba pagal skonį.
Skanaus.