Receptas, kaip prisišaukti laimę Naujametinę naktį

Receptas, kaip prisišaukti laimę Naujametinę naktį

30. Dec 2015, 07:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Energetiškai naktį iš gruodžio 31-osios į sausio 1-ąją nieko ypatingo nevyksta, kad būtų galima kaip nors daryti įtaką laimės prisijaukinimui, tačiau vis tiek mes linkime laimės vienas kitam, buriamės, spėliojame. Norai ir linkėjimai išspildo tik todėl, jog savo norus išsako milijonai žmonių visame pasaulyje tą naktį!

Apie tai pasakoja numerologė, feng shui ekspertė Dita Blum.

Norai, kurie išsakomi Naujųjų metų naktį, išsipildo tik todėl, kad tuo metu savo norus vienu metu garsiai išsako milijonai žmonių visame pasaulyje. O kai norai išsakomi vienu metu, įvyksta milžiniškas energijos pliūpsnis, o tai ir padeda svajonėms pildytis.

Jei norite susituokti kitais metais, palinkėkite sau, kad baigtųsi Netekėjusios moters metai.

Tačiau prieš išsakydama savo norus, apgalvok du kartus, ko tikrai nori ir apie ką svajoji. Pasirodo, svarbu noro išsakymo forma ir mėnulio fazės. Jei mėnulis pilnėjantis (priešpilnis), galima "užsakyti" laimę, sėkmę, pinigus, meilę... Viską, ko iš visos širdies nori žmogus, nes priešpilnis padeda padidinti jūsų norus. Bet jei mėnulis dylantis (toks yra būtent baigiantis 2014 m.), linkėdami meilės, sėkmės, pinigų, mes sulauksime priešingo efekto, nes delčia norus sumažina.

Todėl jau dabar treniruokis, kaip tinkamai ir kokius norus išsakyti :) Jei nori palinkėti žmogui sveikatos, sakyk, kad jis būtų sveikas ir liga pasitauktų. Jei nori pinigų ir sėkmės darbuose, sakyk, kad skurdas ir kliūtys bei problemos darbe pasitrauktų. Stipri energetinė banga, esant delčiai Naujųjų metų naktį, padės realizuoti troškimus.

Bet būkite atsargūs su žodžiu NE! Netinkamai suformuluotas noras, jei kitam linkėsite NEsirgti, kad jis NEturėtų problemų bei problemų asmeniniuose santykiuose. Klausi - kodėl? Todėl, kad pasąmonė negirdi žodelyčio NE, ji girdi viską be šio NE. Taigi kai linki, geriau sakyti: linkiu būti sveikam (užtuot linkėjusi nesirgti) ir pan.

Tad pradėkime jau dabar teisingai formuluoti savo norus ir svajones!