Receptų konkursas „Mano šeimos pica" su DOBELE prizais!

Receptų konkursas „Mano šeimos pica" su DOBELE prizais!

18. Jan 2016, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Tęsiame gardžiausių ir skaniausių receptų visai šeimai konkursą ir skelbiame naują užduotį. Vienas iš paprasčiausiai pagaminamų ir mėgstamiausių visos šeimos patiekalų - pica! 

Vieni jos pagrindą gamina iš mielinės tešlos, kiti kepa keptuvėje, o gudrūs - naudoja „Dobele" tešlos mišinį picai. Tereikia užpilti vandens ir aliejaus, palaukti dešimt minučių ir turite tešlos keturios gardžioms picoms!

Primename, jog „Dobele" -  viena didžiausių grūdų perdirbimo įmonių Baltijos šalyse, gaminanti įvairių rūšių miltus duonos gaminiams, sausainiams, pyragaičiams, virtinukams, makaronams, picoms, vafliams ir kt. Nemažą asortimento dalį sudaro grūdinių dribsnių, įvairių kruopų, sėlenų produkcija. 2012 m. „Dobele" įsigijo vieną moderniausių Baltijos šalyse makaronų gamybos linijų iš Italijos. Kietagrūdžiams makaronams gaminti naudojami specialios rūšies kietieji kviečiai, užtikrinantys aukščiausią makaronų kokybę. Būtent todėl „Dobele" makaronai šiandien drąsiai gali būti vadinami įmonės pasididžiavimu - jie yra lygiai tokie pat kaip itališkieji! Kietagrūdžiai makaronai gaminami iš kietųjų kviečių miltų. Jei gaminiai iš paprastų miltų slopina virškinimo funkciją, tai gaminiai iš kietųjų kviečių manų – atvirkščiai, puikiai veikia virškinimą, skatina žarnyno veiklą. Be to, jie ilgam suteikia sotumo jausmą. Kietuosiuose kviečiuose yra daugiau ląstelienos, baltymų, mineralų ir mūsų organizmui taip reikalingų skaidulų.

 

20160108102621-77184.jpg

Savaitės užduotis - „Mūsų šeimos pica"!

- Prisijunkite prie www.mamyciuklubas.lt ir viršuje prie savo profilio ikonos spauskite ant savo slapyvardžio;

- Pasirinkite „Įkelti straipsnį"

- Parašykite pavadinimą, nepamirškite pagrindinės nuotraukos, pasirinkite kategoriją „Moterų klubas" ir žymas „Receptai“, „Konkursas“;

- Laukiame jūsų receptų su nuotraukomis ir išsamiu gamybos proceso aprašymu;

- Spauskite „Išsaugoti" ir netrukus tekstas automatiškai bus publikuotas svetainėje. 

Įkeliamų receptų skaičius neribojamas!

Kitą pirmadienį, sausio 25 d., rinksime geriausios picos patiekalo receptą ir nugalėtojai įteiksime „Dobele“ produktų rinkinį, kurį sudaro:

  • „Spagetti" makaronai
  • Tešlos mišinys vafliams
  • Storų blynų tešlos mišinys „Ypatingieji blynai"
  • „Kama" - grūdų mišinys gėrimams ir kepiniams
  • 2 tešlos mišiniai picoms
  • Makaronai „Puntine Grandi"
  • Makaronai „Cornetti rigati"
  • Makaronai „Filini Piccoli"

20160118102851-52737.jpg