Registruokis į antrąsias "Mamos dirbtuvėles" - gaminsime papuošalą!

28. Jan 2015, 06:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

"Mamos dirbtuvėlių" rubrika "įsivažiuoja"! Šiandien norime pristatyti ir pakviesti registruotis į antrąją pamokų kursą - šįkart su mokytoja Jurgita versime papuošalą. 

Ar niekad nesinorėjo susikurti papuošalą pačiai? Tik nuo ko pradėti? Kaip derinti akmenis, pasirinkti spalvas ir kaip užbaigti kilputes? Viso to išmoksime per tris dirbtuvėlių pamokas, kurių metu mokysimes verti apyrankę!

Taip pat turime dvi naujoves - turėsime dirbtuvėlių rėmėją! "Viskas vėriniams"  (www.veriniams.lt) tik dirbtuvėlių dalyvėms siūlys įsigyti visko, ko reikia šio papuošalo kūrimui su ženkliomis nuolaidomis!

Viskas vėriniams...

Tai karoliukai – plastikiniai, stikliniai, gėliavandeniai perlai ir akmenėliai... Swarovski kristalai. Papuošalų furnitūra.

Čia dar ne viskas  – tai ir priemonės dekupažui, kvilingui, rankdarbiams iš vilnos ir odos, puokštėms, aksesuarų bei žaislų gamybai... Dekoracijos iškilmingiausioms šventėms, karnavalams.

Kreipkitės – mes suteiksime profesionalią informaciją apie prekės.

Sprendimą priimsite Jūs patys.

20150127155716-75054.jpg
 

Antroji naujiena - mokytojos prisistatydamos atsako į 10 trumpų klausimų! Jurgitos atsakymai:

20150126115032-64013.jpg
 

1. Rankdarbių rūšys, kuriais užsiiminėjate?

Daugiausia dirbu su karoliukais verdama auskarus, apyrankes, vėrinius, pakabukus , sages. Kartais labai širdžiai miela - biserio vėrimas. Dekupažas atgimsta sezoniškai, prieš šventes arba vasarą, kartais ir virbalais padirbėju.

2. Kiek jau laiko tai darote?

Papuošalų gamyba užsiimu jau 6 metus, dekupažu 5, virbalais dirbu nuo vaikystės... bet papuošalai mano relaksacijos oazė, išsikraunu, pailsiu ir pasikraunu naujos energijos.

3.Kaip juos atradote ir pradėjote?

Labai patiko rankų darbo papuošalai ir juos mielai pirkausi. Tačiau atsibodo prašyti, kad padarytų vienaip ar kitaip, pakeisti vienas ar kitas detales ir tai paskatino ieškoti literatūros kaip pasidaryti pačiai. Aišku, prisidėjo daugiausia visagalis internetas, pradžioje labai daug skaičiau, o po to ėmiau bandyti. Vat ir bandau vis iki šių dienų :)

4. Ką daryti labiausiai patinka?

Man asmeniškai labiausiai patinka gaminti auskarus - rezultatas pakankamai greitas, o auskarai turi būti įvairūs - ilgi, trumpi, smulkūs, prie ausies, asimetriški... tačiau vieniši jie nebūna, tad komplektuoju apyrankes ar vėrinius. 

5. Kur ieškote idėjų?

Idėjos dažnai gimsta pačios kai naršau ieškodama įdomių spalvų, karoliukų, detalių... vaizdas turi kaip mozaika susidėti. Kartais pamatau mugėse, kartais mieste pralekia žavinga moteris su nuostabiais papuošalais, rankdarbių knygos ir žurnalai tai pat duoda įkvėpimo.

6. Kur įsigijate priemonių?

Priemones dažniausiai įsigyju internetinėse parduotuvėse, kartais ko nors gražaus ieškau paprastose karoliukų parduotuvėse. O kartais iš naujo atgimsta mamos jaunystės karoliai nauju pavidalu :) čia gal net smagiausia, prikelti papuošalus naujam gyvenimui :)

7 Kiek laiko per dieną skiriate šiam darbui/pomėgiui?

Jei tą dieną užsiimu pomėgiui - skiriu apie 4-5 valandas su pertraukom, nes dar yra šeima, darbas ir pareigos :) jei man atostogos galiu kasdien po 2-3 valandas prisėsti, tiesiog priklauso nuo kokia dienotvarkė.

8. Ką dar norėtumėte išmokti daryti?

Dar vis morališkai ruošiuosi įsisukti į modelino pasaulį... Jis toks spalvingas... :) ir svajuju išmokti siūti, bet kol kas tik svajoju... :)

9. Ar turite vaikučių - kiek metų, vardai?

Turiu sūnų Beną, 3 metai ir 2 mėn...

10. "Mamos dirbtuvėlių" dalyvėms, noriu palinkėti... 

...Labai noriu palinkėti kantrybės, fantazijos, užsispyrimo ir spalvų... Spalvų visur: darbuose, rankdarbiuose ir gyvenime :) 

Jurgitos darbai:

20150126115051-97623.jpg
20150126115108-14599.jpg
20150126115215-26590.jpg

Nori išmokti? Registruokis žemiau!

Su dalyvėmis susisieksime asmeniškai.

27. Jan 2015, 20:11

Dalyvausim 😀 super!

Gintarep Gintarep 27. Jan 2015, 18:33

uzpildziau 😀 nuostabu!!!