Reikalinga jusu pagalba

11. Jan 2015, 07:12

Situacija su nesaziningumu bei nezmoniskumu..

Seimoje 4 vaikai is 5 gauna invaliduma. patys tevai yra protiskai atsilike.  su vaikais elgiamasi nesirupinant jokiom higienos priemonem.

jei dar nesuprantat apie ka cia rasau tai papasakosiu kas ten vyksta.

1 menesio mergaite pastoviai guli, sauskelnes keicia 1-2 kartus per diena nenaudojant jokiu serveteliu ar kanors kito kad nuvalyti (kaka). odos bukle ten tragiska,mergaite gali ir numirti nuo kokios infekcijos, o nuo pat gimimo dar net neprausta..Maitinama pirktiniu pienu!!!!!!

2 metu mergaite guli vaikiskoje lovyteje visa laika. priziurima irgi kaip jaunesne sesute.Kadangi ji turi problema su augimu bei dar daug kitu sveikatos problemu. Nors jau du metai bet su ja nieko neuzsima ir negalvoja kaip jai padeti.. Neturiu zodziu.

4 metu mergaite, kalbet dar nemoka.prieziura tragiska...

8 metu berniukas,nekalba, eina y neygaliuju darzely, ten mergaite sumuse ir ranka sulauze,netgi ir prie 4 metu savo sesutes lytiskai priekabiauja.....

10 metu berniukas yra normalaus mastymo bet kencia tevo smurta uz visus vaikus..

Motina yra protiskai neygali.

tevas nors ir dirba bet irgi yra visiskas (deb*las) jeigu zmona iskepe vaikam zuvies pirsteliu tai ja sumuse kad nepadare kokio marmalo pigaus.

O viska dar tas vainikuoja Vyras nusiplove vandens koju masazuoky kojas,bei zmona su dviem vyresniais vaikais,ir poto liepe vaikam praustis galvas su veidu tam paciam srutinam vandeny...Tai pasakykit ar sveikai mastantis zmogus taip elgiasi?

O ju menesines pajamos yra apie 5-6 tukstancius litu. vyras nieko zmonai neduoda. vaikai nieko nemato tik televizoriu ir teva dauzant mama. tai dabar kur cia tos vaiku teises??? Buvo jau ne karta pranesta apie tokia susiklosciuse padety,o socialines kadangi yra papirktos jom nerupi,kad toks rupuze uzsidirba is vaiku ir su jais elgiasi kaip su debilais nors juos jeigu augintu  normaliose seimose galbut dabar butu normalus..

Tad Noreciau Visu nuomones. Bei kaip reiketu elgtis? nes buvo kreiptasi y miestelio socialines ir y miesto bet jos uzkistos kyseis ir sako kad cia viskas gerai ir nelysti prie ju...

    NEBUKIT ABEJINGI!!!!!!   PADEKITE

12. Jan 2015, 15:11

Dar neteko tokio "pagalbos" šauksmo girdėti, nepyk Zita_B, bet man kažkokia keista situacija ir atrodo kad Tau pačiai pagalbos reikia....

12. Jan 2015, 11:25

Logikos "be galo daug".. Prašo pagalbos Zita 😃 Po to išsiduoda, kad vyras.. Kalba neaišku apie ką. Bent miestą ar rajoną nurodytų. Pagalbos??? Kokios?? Jei tikrai būtų tokia liūdna situacija ir žmogus tikrai norėtų padėti manau ne straipsnį į MK rašytų, o bent jau į kokią televiziją (jei valstybės institucijos "nepadeda"😉.
Ir ta šeima, kuriai "niekas" nerūpi, kažkaip sugeba nueit ir "papirkt" visas instancijas ir visus pareigūnus... 😀
Trūksta rišlumo, nuoseklumo, informacijos... Bergždžia diskusija..

12. Jan 2015, 10:17 tifer

👍👍😃😃

tifer tifer 12. Jan 2015, 09:12 dikuza

čia matau zita_b tai vyras raso,gal piktas kuom nors ant zmonos ir smeizti taipbando?netikiu ir aš ,kad taip jau blogai ir niekas nieko nedaro,o apie pairkimą tai net juokas ima

12. Jan 2015, 08:29 Zita_B

Zita kiek tau matų 15, 20 ..? rašai ir pati nemąstai koks tikslas soc. tą šeimą ginti, kam joms rizikuoti savo darbo vieta, kas ir už ką jas paperka???
gerai surašyk asmeniškai man i el paštą tos šeimos duomenis, aš būtinai pasidomėsiu 😀 (jtamosaitiene@siauliuraj.lt)

12. Jan 2015, 01:25

Vau.. Priblokstas 104 perziuros ir tiek daug pasisakiusiu..Matosi kaip zmogu rypi kitas zmogus..👎

12. Jan 2015, 01:23 gintarep

O miestelio socialines negali nieko daryti nes vyriausiosios neliaidzia...
Cituoju vyriausiaja miestelio socialine pedagoge: "Viskas tenai yra gerai,nieko nereikia tikrint ir prie ju nelyskit" kaip mokyklinukai jus ar kas? gyvenat tam savo spalvotam pasauly ir stengetes viska prazvelkt pro pirstus.. Beto mes klausem kaip galima butu padeti o ne plestis apie tai kad negali buti ir t.t😪

11. Jan 2015, 23:27

Ne visos aš juk rašiau mūsų miesto bei miestelio. Patikėkit man pačiam šokas buvo. Dar vadinasi yra tokių žmonių ir ieškosiu teisingumo.

jaldija jaldija 11. Jan 2015, 22:34

Šiais laikais? Neįtikėtina, kad viskas taip juoda...

Gintarep Gintarep 11. Jan 2015, 13:19 dikuza

Pritariu.
Noreciau ir socialiniu darbuotoju komentaro, kurie pas ta seima butu apsilanke.

11. Jan 2015, 10:32 dikuza

Visiškai pritariu... Ne akmens amžiuje gyvenam, kad JEI tai būtų tiesa - niekam nerūpėtų.

11. Jan 2015, 09:34

Netikiu,kad visos istaigos abejingos ir papirktos,man cia kazkas ne taip

11. Jan 2015, 07:23

.