Ruduo - pokyčių metas!

Ruduo - pokyčių metas!

05. Sep 2020, 07:55 picama picama

Nežinau, kaip jums, bet man ruduo - pokyčių metas: tikrai žinau, kad keisis miego laikas, dienos ritmas, vakaro veiklos, taip pat tikslų kūrimas ir jų įgyvendinimas (netgi labiau reikšmingas šis laikas, nei, tarkim, Naujieji metai).

Tad štai, kokie tie mano pokyčiai ir pastebėjimai:

- keičiasi gamta, rūbai. Jau vėsūs rytai, vis daugiau lietaus, o visai netrukus pasikeis ir spalvos! Bus taip gražu ir spalvota. O tam grožiui stebėti neišvengiamai reikia gerų botų, šiltesnės striukės, termoso arbatos.

- ilgėjantys vakarai (ir ankstyvesni rytai tiems, kas augina mokyklinukus), reiškia ilgesnes dienas (keltis iš lovos tenka kur kas anksčiau), daugiau laiko apmąstymams, pasivaikščiojimams stebint gamtą, įdomiems stalo žaidimams, obuolių pyragų degustacijoms.

- vaikai visą dieną praleidžia mokykloje/ darželyje, tad namuose daug ramiau (kartais dėl to būna net nuobodu, ilgu ar liūdna) ir galima savaip tvarkytis, planuotis dieną bei veiklas.

- pradideda būreliai (ir tėvams!)- vaikai išbando vis naujų būrelių ugdymo įstaigose, tad grįžę turi ką papasakoti, na o aš šiemet jau trečius metus lankysiu solo Latino šokius. Labai laukiu ir tuo džiaugiuosi.

- rudenį mano gimtadienis!!!! Va šitas įvykis yra pats džiugiausias! Metų nelabai skaičiuoju, nes jei paklaustumėte, kiek man metų, tektų mintyse atlikti aritmetinį veiksmą, bet priimti, tą faktą, kad jų daugėja ir mokytis švęsti yra nuostabu! Šiemet jo labai laukiu! Kaip ir geltonuojančių lapų!

Gražaus rudens!