Ryt - Meilės diena. 5 idėjos TAU!

Ryt - Meilės diena. 5 idėjos TAU!

13. Feb 2013, 00:00

Rytoj švęsime Švento Valentino, visų įsimylėjėlių diena. Jei dar neturite idėjų, kaip nustebinti mylimąjį, skubame į pagalbą.

 

"Mamyčių klubas"-  neišsenkančių idėjų šaltinis. Todėl jei Valentino dienos išvakarėse jaučiate, kad galva tuščia, kaip skylėtas ąsotis, siūlome jums keletą "paskutinės minutės" pasiūlymų. Visi jie yra išbandyti mūsų klubo mamyčių, tad gal patiks ir Jums?

 

Idėja Nr.1 Meilės arbata

 

Šios idėjos autorė - mamytė Ilona (sun). Kartu su dukryte jos prisikarpė baltų popierėlių su raudonomis širdutėmis, kuriuos segtuvu ("krokodilu") pritvirtino prie įprastos arbatos pakiukų. (Čia)

 

 

Idėja Nr.2 Pasitinkant grįžtantį namo vyrą

 

Šios idėjos autorė - Renata (quelle) savo vyrą, grįžtantį po darbo, sumanė pasitikti itin originaliai. Tam jai prireikė raudono audeklo juostelių... (Čia)

 

 

3 idėja: širdutės atspaudas rėmelyje

 

Mama Inga (Insa) su dukryte mylimam vyrui ir tėveliui paruošė labai mielą staigmeną. Ką čia daug kalbėti, pažiūrėkite pačios... (Čia)

 

 

 

 

 

4 idėja: karamelinis Valentino dienos kisielius

 

Mama Evelina (evelinaaa) Meilės dieną vyrą nustebina štai tokiu, kaip čia pasakius, hmm, seksualios išvaizdos kisieliumi... Mmmm... (Čia)

 

 

5 idėja: ypatingieji pusryčiai

 

Mama Ilona (sun) moka savo meilę vyrui išreikšti per maistą. Gal ir teisingai, juk kaip sakoma, į vyro širdį - per skrandį... (Čia)

 

 

Gražios artėjančios Valentino dienos!

sun sun 13. Feb 2013, 19:00

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

13. Feb 2013, 16:38

tas žodis myliu maniau iš vaikiškų giedryčių 😀