Saldėsis "Peliukas"

Saldėsis "Peliukas"

20. Apr 2012, 00:00

Jeigu artėjant savaitgaliui ieškote pyrago ar sausainių recepto, dirstelėkite į šį, gal patiks ir jums (www.maminuklubs.lv).

 

Reikia:

250g margarino

1/2 puodelio cukraus

1/2 puodelio grietinės

4-5 puodelių miltų

aguonų (jei mėgstate)

 

Kremui:

indelio kondensuoto karamelinio pieno

200 g sviesto

Ištrinti margariną su cukrumi ir pridėti grietinės.

Tada pridedame miltus.

Išminkome tešlą ir sujaustome sausainius.

Kepame 200 laipsnių orkaitėje, kol pagels.

Sutriname sausainius.

Kondensuota pieną sumaišome su ištirpdytu sviestu.

Kremą sumaišome su trintais sausainiais, pridedame aguonų.

Formuojame peliuko galvą, papuošdami sausainiais.

Skanaus!