Sandra: "ColonWell" iš tikrųjų nustebino mane

Sandra: "ColonWell" iš tikrųjų nustebino mane

22. Jun 2015, 09:36 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Sveiki! 

Esu Sandra, dviejų vaikučių mama. Kad parodyti jums nuotrauką prieš ir po turbūt reikėtų daugiau nei trijų savaičių, bet ColonWell iš tikrųjų nustebino mane, nors atvirai pasakius, skeptiškai žiūrėjau, nes visa kita, ką vartojau lieknėjimui, nuvylė.

20150622094219-41407.jpg

Svorio noriu numesti maždaug 4 metai, anksčiau papildomų kilogramų buvo nedaug ir nesunkiai pavykdavo atsikratyti, o po dviejų vaikelių gimimo „užsiliko“ kiek daugiau papildomų kilogramų ir jų niekaip nepavyksta atsikratyti, tuo labiau, kad nėra galimybės sportuoti, nėra kam palikti prižiūrėti vaikų, nes vyras dirba, o vakare užsiima mūsų namų remontu.

Labiausiai norėčiau numesti svorio dėl pasitikėjimo savimi, kad geriau jausčiausi poilsiaudama prie ežero, tilpčiau į mėgstamus drabužius.

Anksčiau esu vartojusi maisto papildus lieknėjimui, paprasčiausius, parduodamus vaistinėje, tačiau jokio poveikio nepajutau, pinigai buvo išmesti į balą.  Skaidulas esu vartojusi tik kviečių sėlenas, dėdavau jas į jogurtą, bet taip pat poveikio buvo nedaug, galbūt truputį sumažėjo alkio jausmas. Girdėjau, kad maistinės skaidulos padeda išvengti vidurių užkietėjimo ir suteikia sotumo jausmą, bet išbandyti rimčiau nepasiryžau.

Apie ColonWell sužinojau iš giminaitės, kartą buvo atsivežusi jo ir davė „paragauti“. Ji gyrė, kad jai po gimdymo atsiradusi problema – vidurių užkietėjimas ir jokios priemonės neveikė, bet išbandė ColonWell ir liko patenkinta, bei pirko dar kelias pakuotes.

ColonWell vartojau tris kartus per dieną, 30 min. prieš valgį, du šaukštelius ColonWell sumaišydavau su puodeliu vandens ir išgerdavau, po to išgerdavau dar vieną puodelį vandens. Mitybos plano nuosekliai nesilaikiau, bet stengiausi maitintis sveikiau.

ColonWell skonis man priminė šaltą žolelių arbatą, labiausiai jautėsi kmynai. Tai nėra pats skaniausias gėrimas, bet nebuvo labai nemalonu gerti. 

Pradėjus vartoti jaučiau pilvo pūtimą, bet jis dingo po maždaug savaitės ir tada nebejaučiau jokių nemalonių pojūčių.

20150622154017-42553.jpg

Pokyčius pajutau po savaitės ColonWell vartojimo. Pirmiausia dingo kita problema – vidurių užkietėjimas, paskui nesinorėjo tiek daug valgyti ir dažnai užkandžiauti.

Pirmąją savaitę valgyti norėjosi tiek pat, kiek ir anksčiau, tačiau vėliau tikrai pajutau sotumo jausmą ir kartais tiesiog pamiršdavau, kad reikia pavalgyti, sumažėjo užkandžiavimų ir maisto porcijos kiekis.

Po trijų savaičių nusprendžiau pasisverti ir pranešti jums rezultatus. Svėriausi tris kartus, nes negalėjau patikėti, su minimaliom pastangom, per tris savaitės numečiau 3 kg! Tai vertinu labai gerai, nes nesitikėjau numesti daugiau nei 1 kg, kadangi 3 savaitės - tai labai trumpas laiko tarpas. Jeigu būtų daugiau valios laikytis mitybos plano nuosekliai ir būtų laiko sportuoti, manau, rezultatai būtų dar labiau stebinantys. 

Manau, ColonWell ir toliau bus mano draugas, nes padėjo man susitvarkyti su nevaldomu alkio jausmu ir besaikiu užkandžiavimu.

ColonWell tikrai rekomenduosiu savo draugėms – mamytėms ir kitiems kurie turi bėdelių su papildomais kilogramais ir vidurių užkietėjimu, kadangi ColonWell tikrai veikia!

tepleessee tepleessee 30. Oct 2021, 19:14

Liekninančios tabletės - http://acaiberry900.lv mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.