Sėkmingas mėnuo su O.D.A kosmetikos linija

Sėkmingas mėnuo su O.D.A kosmetikos linija

12. Mar 2017, 10:38 Solveiga25 Solveiga25

Praėjo mėnuo kaip mano kosmetikos krepšelio didžiąją dalį sudarė O.D.A kosmetikos priemonės. Tai buvo puikus išbandymų metas, kurio tikslas - pokyčiai mano veido odai.

Kadangi mano veidui buvo parinktos priemonės su rūgštimi pradžia nebuvo itin lengva. Tačiau kiekvieną rytą naudojant kosmetiką jaučiausi puikiai, nes tikėjau, kad tai duos gerų rezultatų.

Praėjus vienai savaitei po kosmetikos naudojimo žymių pokyčių nemačiau. Pamaniau, kad anksti dar kažko tikėtis. Todėl ramiai atlikinėjau ir toliau odos priežiūros ritualus kiekvieną rytą ir prieš einant miegoti.

Praėjus antrai savaitei atsirado nemalonių pojūčių. Ant veido odos atsirado raudonos, šerpetojančios dėmelės. Iš pat pradžių išsigandau, nes šiuo atveju net ir veido odos maskavimas nepadėjo. Praėjus kelioms dienoms po veido odos drėkinimo šie nemalonūs pojūčiai dingo ir tai mane nuramino.

Tačiau kiekvienu kartu naudojant veido valikli šiek tiek veido odą perštėdavo. Na, bet pamaniau tikriausiai tai normalu, nes sudėtyje yra rūgšties. O anksčiau nebuvau bandžiusi kosmetikos su rūgštimi, tad veido odai reikėjo priprasti prie O.D.A kosmetikos, kuri man buvo parinkta.

Praėjus trims savaitėms rezultatai buvo jau ryškesni ir galiu pasakyti, kad nemalonūs pojūčiai išnyko arba mano veido oda tiesiog priprato prie šių produktų linijos. Džiaugiuosi, kad veido oda nesausėjo ir neatsirado rausvų dėmelių.

REZULTATAI.Praėjus mėnesiui po O.D.A kosmetikos linijos naudojimo:

- veido oda tapo stangresnė;

- oda tapo lygi ir skaisti;

- sumažėjo veido bėrimai;

- pigmentinės dėmės tapo mažiau pastebimos.

Mano veido oda yra labai problematiška, todėl O.D.A linija atitiko visus lūkesčius. Nors ir pradžia nebuvo lengva, bet ilgainiui susidraugavau su šia kosmetika. 

Labai džiaugiuosi, kad kosmetikos užtenka ilgam, nes visų man paskirtų produktų dar nemažai liko, todėl ir toliau naudosiu būtent šią kosmetiką. 

Rekomenduoju visoms išbandyti, kas dar nėra bandę O.D.A kosmetikos. 

Dar kartą dėkoju už galimybę išbandyti šią kosmetiką! :)