Šešios savaitės su ODA kosmetika

Šešios savaitės su ODA kosmetika

12. Mar 2017, 23:55 LePukuota LePukuota

Štai prabėgo daugiau nei mėnuo naudojant ODA LT kosmetiką, kuri buvo parinkta atsižvelgiant į mano odos būklę. Pirmame testavimo bloge pasidalijau pirmaisiais įspūdžiais, o dabar galiu aptarti mano odos pokyčius po šešių savaičių ir kaip man sekėsi draugauti su šia kosmetika.

Pirmiausiai noriu pasakyti, kad priemonės labai taupiai naudojasi, naudojant jas kasdien 1-2 kartus (vakarais arba rytais ir vakarais) jų vis dar yra ir užteks tikrai iki mėnesio galo, o gal ir ilgiau. Atsižvelgiant į priemonių gan aukštą kainą vis vien galėčiau teikti, kad tai ekonomiškos priemonės :) 

Rečiausiai teko naudoti akių makiažo valiklį, taip jau išėjo, kad įsisukom į ligų maratoną ir nebuvo kada dažnai blakstienų dažytis. Bet valiklis puikus, kruopščiai nuvalo blakstienų tušą (tik jį naudoju), blakstienos ir oda aplink jaučiasi kaskart pamaitinta.

Prausiklis su glikolio rūgštimi 7% - mano favoritas. Priemonė prie kurios reikėjo priprasti, nes perštėjimas, odos spalvos keitimas kasdienis palydovas panaudojus prausiklio, bet rezultatas akivaizdus - oda tapo švaresnė, poros mažiau matomos, tik nosies sritis pati problemiškiausia, matyt dar reikalauja laiko susitvarkyti. Prausiklį naudoju du kartus dienoje ir 1-2 kartus per savaitę naudoju kaip veido kaukę. 

Veido serumas su hialuronu - labai švelni priemonė. Naudoju vakarais po prausiklio. Po jo jaučiu aksomo švelnumo odą, labai gerai sudrėkina. Prireikia vos trijų lašelių kaskart. 

Regeneruojantis veido odos kremas skirtas mišriai/riebiai odai sukėlė dviprasmiskų jausmų. Ilgai jutau perštėjimą juo pasitepus ir kremas klampus, sunkus, užsitepus jaučiu sunkumą ant veido. Bet su laiku apsipranti. Tik anksčiau mano oda buvo linkusi į sausėjimą, o dabar dažnai jaučiu riebaluotą odą, ypač kaktos srityje (net pradėjo blizgėti). Tad nesu tikra, ar jis man tinka, bet naudosiu toliau, bent kol indelyje jo bus :) Nes jaučiu, kad procesas vyksta, odos būklė keičiasi ir gal čia tik pereinamasis laikotarpis.

Taigi po daugiau nei mėnesio nadojimo ODOS produktus pastebėjau, kad oda tapo šviesesnė, skaistesnė, poros traukiasi, nebeliko sausumo pojūčio, bet... pradėjo berti spuogais, spuogeliais, kurie laimei greičiau sugyja nei anksčiau, bet tikiuosi kad visai pasitrauks, nes kurį laiką buvau pamiršus šią problemą. Tikiuosi ir kad dings riebaluotos odos jausmas. Instrukcijoje rašoma, kad matomų rezultatų gali tekti palaukti ir iki pusės metų, todėl naudosiu priemones toliau, gerą pradžią jau turiu. Ateityje planuoju išbandyti ir kitas ODA priemones, nes įsitikinau jų efektyvumu, rekomenduoju ir nebandžiusioms ;)