Šią savaitę išbandžiau Benecos Natural Mascara Multi-Effect tušą

Šią savaitę išbandžiau Benecos Natural Mascara Multi-Effect tušą

18. Apr 2016, 13:28

Tušas yra svarbiausia mano dekoratyvinės kosmetikos priemonė. Esu išbandžiusi, tikrai nesumeluosiu, jau apie 70 skirtingų firmų ir pavadinimų, skirtingų šepetėlių ir t.t. tušų. Man labai svarbu pabrėžti ir paryškinti akis. 

20160418132628-74430.jpg

 

Pirmiausia noriu pradėti pasakoti nuo pakuotės. Pati tušo pakuotė pasirodė gan paprasta, bet patogaus naudoti dizaino, papuošta lengvais, neryškiais gėlių motyvais - negaliu pasakyti, kad tai gražiausias tušo buteliukas, bet paprastumas ir lengvumas man tikrai patiko. Buvo patogu naudoti. 

Šis tušas išsiskyrė iš kitų - kvapu! Jis turi malonų, neįkyrų kvapą, tai mane maloniai nustebino ir sužavėjo. Taip pat, patiko sudėtis. Šiš tušas, vienas iš geriausių, pagal sudėtį, mano kosmetinėje, o tai taip pat labai smagu. 

Taigi, savaitę pasinaudojus likau patenkinta suteikiamu efektu. Tušas, iš tiesų, tiek riečia, tiek ilgina bei tankina blakstienas, bet aišku, tenka patepti ne kartą norint maksimalaus efekto. Beje, šio tušo didžiausias pliusas - jis nesulipina blakstienų! 

Likau sužavėta Benecos kosmetikos kokybe, todėl ketinu artimiausiu metu pati pabandyti daugiau šio gamintojo produktų, sąrašo viršuje - biri mineralinė pudra! 

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 18. Apr 2016, 14:21

Viliojuosi išbandyti 😀👍

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 18. Apr 2016, 13:42

👍🌷