Šiandien dar laukiame blynų receptų konkurse "Misteris Blynas 2013"

Šiandien dar laukiame blynų receptų konkurse "Misteris Blynas 2013"

13. Feb 2013, 08:40

Vakar praūžė Užgavėnės...gal dar liko mamyčių, kurios nori pasidalinti blynų receptais? Šiandien dar laukiame jų fotoblogų konkurse "Misteris Blynas 2013"!

 

Iki vasario 13 d. (imtinai) kviečiame dalyvauti Užgavėnių blynų konkurse. Laukiame Jūsų fotoblogų su skaniausiais blynų receptais. Dalinkimės šeimos firminiais blynais, keiskimės idėjomis ir receptais. Pasiruoškime Užgavėnėms, kad sočiai prikirtę apvaliųjų blynų, galėtume tinkamai vyti žiemą iš kiemo!

 

Taigi, kviečiame dalyvauti fotoblogų receptų konkurse "Misteris Blynas 2013". Tinka visokie blynai - ir saldūs, ir sotūs, ir rūgštūs, ir pikantiški. Visokie visokiausi!

 

Fotoblogus kurkite, paspaudę portalo viršuje esantį skyrelį "FOTOBLOGAI" ir susiraskite rubriką UŽGAVĖNĖS

 

Laimėtojų laukia praktiškos ir naudingos dovanėlės!

 

Rinksime tris nugalėtojas, kurioms atiteks po dvi pakuotes Huggies drėgnų servetėlių!

 

1

 

Apie Užgavėnes:

 

Iki Velykų likus septynioms savaitėms, švenčiame Užgavėnes - bene padūkiškiausią lietuvių šventę. 2013 -aisiais Užgavėnes švęsime vasario 12 d., antradienį, tačiau daug šventinių renginių vyks vasario 9 -10 dienomis. Apie juos būtinai informuosime "Mamyčių klube".

 

Užgavėnes mėgsta visi - ir dideli, ir maži. Per Užgavėnes reikia ne tik sočiai prisivalgyti (užsigavėti, juk ateina Gavėnia), bet ir pasilinksminti iš širdies. Kaukės per Užgavėnes būtinos. Persirengėliai krečia pokštus, kalbina praeivius ir dovanoja visiems gerą nuotaiką. Šią dieną tradiciškai valgome blynus, kurių apvali forma simbolizuoja saulę, šviesos pergalę prieš tamsą laukiant ateinančio pavasario!