Simono 7asis gimtadienis

Simono 7asis gimtadienis

03. Jan 2018, 11:35 RenataŪselienė RenataŪselienė

Mums gruodis ypatingai turiningas metas. Kai pradeda gruodžio pradžioje švęsti, tai iki pat Naujųjų Metų.

Ką padarysi, kai vyriausias vaikas gimęs gruodžio viduryje. Ir atsitik tu man taip, kad pastaruosius ttrejus metus,jis sugebėdavo per savo gimtadienį sirgti.

Šiemet laukiau su baime vaiko šventės. Nors ir rezervavome pagal jo užsakymą boulingą, tortą, pakvietėme svečius, bet meldžiausi ir viliausi, kad tik jis nesusirgtų ir vėl.

ir ačiū Dievui stebuklas įvyko. MES TURĖJOME ŠVENTĘ. O kiek emocijų, kiek džiaugsmo ir laimės vaiko akyse, kai į jo gimtadienį atvyko ne vien giminės : krikšto tėvelis, seneliai, močiutė, teta, dėdė ir pusseserė, bet ir tikri svečiai - draugai klasiokai. Nemeluosiu sakydama, kad be jų jis nieko daugiau ir nematė. 

Dvi valandos, žaidžiant boulingą pralėkė kaip vieną akimirką. Po žaidimo laukė šventinio torto ragavimas, žvakučių putimas. 

Labiausiai mane džiugino tai, kad sūnaus draugai be galo draugiški, mandagūs ir išauklėti vaikai. Vyrukai dažniausiai būna linkę konkuruoti. O čia... Čia tas atvejis, kai vienas nepasisekus, kitas puola padėti. Jie kaip kumštis, viena komanda.. Širdis dainavo iš laimės, sūnus spinduliavo džiugesiu. 

Ir žinoma įdomiausia dalis laukė namuose. DOVANŲ PAKAVIMAS. O jų parsivežė visą gausybę, ir viskas, kas jam patinka, įdomu ir nauja. Veiklos netruko ilgam :)

 

20180103113529-69065.jpg

floryte floryte 03. Jan 2018, 19:51

Kaip puiku! Sveikinimai vyresnėliui🌷🌷🌷

RenataŪselienė RenataŪselienė 03. Jan 2018, 12:26 ausryte12

Tikrai taip- didžiausias įvertinimas- spinduliuojančios džiaugsmu vaiko akys 😍

ausryte12 ausryte12 03. Jan 2018, 12:17

Smagu, kad taip puikiai pavyko šventė ! 👍 o svarbiausia, kad vaikas laimingas!