Skaniai kvepianti Žiedės kosmetika

Skaniai kvepianti Žiedės kosmetika

10. Jul 2017, 12:46 Kristina B. Kristina B.

Labai nudžiugau gavusi pabandymui produktus, kuriuos galiu testuoti kaip moteris ne kaip mama :) Nors atkreipiau dėmesį, kad tinka visai šeimai. Aš puikiai tinku šių produktų testavimui – plaukai sausi, dažyti ir pažeisti. Gavus  šampūnus teko dar kokias tris keturias dienas laukti, nes buvau ką tik išsiplovusi galvą. Nors šampūnas tinka kasdienai, sausi plaukai nepakenčia dažno plovimo. Tad turėjau apsčiai laiko pasidžiaugti skoningom ir elegantiškom pakuotėm bei lengvu citrinų aromatu. Šampūnas tirštas, skaidrus, maloniai kvepia. Paprastai šampūnu galvą plaunu per du kartus, šis yra be sulfatų (bent jau kiek leido suprasti mano turimos chemijos žinios), tad putoja nedaug. Nors antram plovimui suputojo be priekaištų.

20170710124531-29383.jpg

Balzamą gausiai ištepu nuo šaknų iki plaukų galiukų ir dar susuku plaukus į rankšluostį kelioms minutėms. Kadangi turiu tikrai sausus plaukus naudoju gana daug kondicionierius, paprastai vienam buteliukui šampūno sunaudoju net du buteliukus kondicionieriaus. Nesu geras pavyzdys šiuo klausimu. Po to plaukus lengvai išplaunu vėsiu vandeniu, nusausinu rankšluosčiu ir leidžiu jiems natūraliai išdžiūti . Mėgaujuosi  lengvu maloniu aromatu.

Plaukams išdžiūvus džiaugiuosi puriais, nuo šaknų pakeltais, bet ne piestu stovinčiais plaukais. Tokie patys jie ir kitą dieną. Ir dar kitą.. galima drąsiai teigti, jog bent jau sausų plaukų, nei šampūnas nei balzamas neapsunkina.

20170710124547-65068.jpg

Tikrai manau, kad šis šampūnas ir balzamas atras vietą mano kosmetikos lentynoje – labai patiko ne tik efektas, bet ir sudėtis bei aromatas.