Skaniosios CuraMed pastilės vaikams

Skaniosios CuraMed pastilės vaikams

19. Feb 2017, 01:10 irmantaite irmantaite

Mes taip pat jau išbandėme vaikų gerklytėms skirtas CuraMed pastiles. Skonis man patiko, neįkyrus, neerzinantis. Saldumas jaučiamas, gaivus vaisių skonis vaikams irgi tiko, o pastilės iš tiesų lengvai burnoje tirpstančios.

Pakuotė/dėžutė patraukli, pilna reikiamos informacijos, o linksmoji karvytė taip ir kviečia išbandyti šias pastiles. Vienoje dėžutėje yra 20 čiulpiamų pastilių gerklei. Po atidarymo dėžutė sandariai užsidaro, patogu nešiotis su savimi. Ką mes ir darėme.

20170219003003-77147.jpg

Žiemos ir pereinamojo sezono metu  vaikų gerklytės greitai tampa probleminėmis. Kai pradėjome testavimą krenkščiojo tik Mantas. Tad jis vis paprašydavo tų tablečių braškių skonio. Trimečiui pačiam lengvai pavykdavo jas išsilupti. Abu vaikai noriai sučiulpdavo pastiles. Vaikams labai patiko skonis ir dar labiau tas saldumas. Pas mus namuose saldainiai būna tik savaitgaliais ir labai ribotai. Tad tos tabletės jiems kaip mini saldainiai buvo :)

20170219003340-48147.jpg

Pastiles teko slėpti jog neviršytų dienos dozės. Buvo įsismarkavę vyručiai :)

Dar CuraMed pastilės man  patiko jog jose yra priešpieno ir vitamino C. Taigi testuojant tiek Mantas, tiek Gytis visą laiką lankė darželį. Tačiau pirmadienį Gytuką teko pasiimti iš darželio su temperatūra. Susirgo mažutis. Tad ir toliau vartojam šias pastiles gerklytei gydyti. O Gyčio gydytojos nuomonė šios pastilės jam tinkamos. Tad neviršydami pastilių dozės gydome gerklytę toliau.