Skystas makiažo pagrindas INIKA - ekologiška kosmetika lenkia paprastą!

Skystas makiažo pagrindas INIKA - ekologiška kosmetika lenkia paprastą!

03. Jul 2014, 11:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visuomet manoma, kad ekologiška dekoratyvinė kosmetika, nors ir sveika odai, bet neturi tokių pačių savybių, kaip įprastinė kosmetika, "pagardinta" įvairiausiais cheminiais priedais. 

Noriu tik paneigti šį mitą! Su motinyste ateina noras ne tik rūpestingai ir sveikai rūpintis vaikų odele, bet ir savo pačios oda. Atrodo, pradedi suvokti, kad tepti ant savęs bele ko neverta ir, kad ir ne dabar, bet po dešimtmečio kito, to "bele ko" pasekmės tikrai bus matyti. 

O gražiai atrodyti norisi! Ypač, kai su būsima motinyste ir hormonų pasikeitimais veidas tikrai neatrodo tobulas ir maskuoti yra ką. 

Dar susitikime su "BioEco" (www.bioeco.lt) merginomis buvau priblokšta sužinojusi, jog makiažo pagrindas gali ne tik pagražinti odą, bet ir būti drėkinamuoju kremu! 

Sertifikuotas ekologiškas skystas INIKA mineralinis makiažo pagrindas yra praturtintas vitaminais, mineralais bei antioksidantais. Odos poros ne tik neužkemšamos, bet dar ir "pamaitinamos"! 

Labai patiko patogus INIKA flakonas - nereikia buteliuko versti ar spausti ir persistengti - patogus dozatorius išspaudžia tiek makiažo pagrindo, kiek man užtenka išskirstyti vienu metu. Maždaug pusei veido :) 

20140703144917-25742.jpg

Nors jo atrodo nedaug, bet pagrindas yra tikrai skalsus. Be to, šis makiažo pagrindas kvepia! Gaiviai, natūraliais aliejais ir kažkuo ką sunku įvardinti... Gal grožiu? 

Spalva "Cream" tiko idealiai ir nereikia jaudintis, jeigu per skubėjimą (o jo su vaikais tikrai nemažai) palikau kokį tarpelį tarp kaklo ir smakro nenuteptą. Bandžiau visaip įamžinti kaip atrodo patepus, bet sunku tai parodyti fotoaparatu, nes nesimato jokios papildomos "kaukės" - oda pasidaro lygesnė, matinė ir kvepianti.

20140703145212-56256.jpg

Galima pasirinkti iš keturių skirtingų tonų - esu visad už mažesnę, bet kokybiškesnę pasiūlą. Čia kaip restorane, kur meniu trijų metrų ilgio ir žinai, kad viskas tik šildyta. Kai kuklus pasirinkimas supranti, kad jis specialiai yra toks padarytas. Juk net pati veido yra skirtingų atspalvių, todėl kvaila jį bandyti pritaikyti iš šimto galimų - juk neperkate skirtingų makiažo pagrindų vis kitai veido daliai :) 

20140703145654-47345.jpg

Tiesa, jeigu žinau, kad veidą tepsiu šiuo makiažo pagrindu, kremu jo jau ir netepu - tikrai nesimato jokių pleiskanojimų, kurie rodo, jog odai trūksta drėgmės, o ir dvi skirtingos priemonės "nesipyksta".

Su INIKA man užtenka tik vieno produkto, kuris žinau, jog ne tik mane gražina, bet ir yra sveikas ir naudingas! Šį makiažo pagrindą galite įsigyti čia: www.bioeco.lt

17. Jul 2015, 12:58

Na šios ekologiškos kosmetikos dar nesu išbandžiusi, bet panašu, kad rezultatas tikrai neblogas. Pati dažniausiai naudojuosi kosmteika iš čia http://biomed.lt/18_biomed-organics. Patinka veido kremai ir kaukės.