Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su mėsa

Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su mėsa

01. Jul 2012, 00:00

Sotus ir gardus patiekalas mėsos mėgėjams.

 

Reikės:

 

450 g sluoksniuotos tešlos;

700 g kiaulienos faršo;

50 g sviesto;

3 kiaušinių;

1 svogūno;

1 skilt.česnako;

2 a.š. garstyčių miltelių;

Petražolių;

Druskos, pipirų;

Maltos mėsos prieskonių;

Fermentinio sūrio;

Kiaušinio trynio (aptepti vyniotiniui).

 

 

 

Gaminimas:

 

Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti šaukšte sviesto. Susmulkinti petražoles, česnaką. Į dubenį su mėsa sudėti svogūnus, česnakus, druską, pipirus, petražoles, įmušti kiaušinius, įberti garstyčių miltelius, prieskonius.

 

 

 

Kepimo formą iškloti sluoksniuota tešla, dėti įdarą, užtarkuoti fermentinio sūrio ir suvynioti į vyniotinį. Kraštus šiek tiek įpjauti, kad kepant netrūktų. Ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

 

 

 

Skanu tiek karštas, tiek ir šaltas.

 

Skanaus.


Roberta

01. Jul 2012, 19:16

Su saldyta sluoksniuota tesla galima padaryti daug greitu ir skaniu patiekalu. Isbandysim ir si receptuka 😀