Stangri krūtinė ir graži dekoltė – ne tik svajonėse

Stangri krūtinė ir graži dekoltė – ne tik svajonėse

11. May 2012, 00:00


Stangri krūtinė – tai moters pasididžiavimas. Deja, dėl kai kurių aplinkybių gyvenime krūtinė netenka savo prigimtinio grožio.

 

Tam, kad krūtinė netenka savo stangrumo, įtakos turi įvairūs išoriniai ir vidiniai veiksniai, pvz. hormoniniai pokyčiai (paauglių amžius, nėštumas, menopauzė). Todėl kartais atsiranda taip vadinama „kabanti“ krūtine.

 

„Kabanti“ krūtinė – tai krūtų formos, odos elastingumo, stangrumo praradimas, o tuo pačiu stangrumą ir grožį praranda dekoltė (iškirptės) sritis – atsiranda rusvų dėmelių, netenkama skysčių, oda tampa lyg „išdžiuvusi saulėje".

 

Krūtinės priežiūra namų sąlygomis

 

Norint, kad krūtinės bei iškirptės srities oda būtų stangri ir graži, reikia reguliariai ją prausti ir maitinti. Tai galima padaryti namų sąlygomis.

 

Pirmiausia, krūties spenelius reikia reguliariai drėkinti ir maitinti – naudojant specialius kremus, skirtus krūtinės priežiūrai.

 

Antra, 1-2 kartus per savaitę prauskitės kontrastiniu dušu (šiltu, vėsiu, šaltu).

 

Trečia, norint tonizuoti krūtinės raumenis, puikiai tam tiks plaukiojimas baseine arba reguliari mankšta (tempimo pratimai, aktyvios treniruotės su svarmenimis).

 

Tam, kad išsaugotumėte krūtinės ir dekoltė srities grožį, dermatologinė kosmetika Lierac Laboratories, į kurios sudėtį įeina didelė augalinės kilmės medžiagų koncentracija, sukūrė ir siūlo priemones, kurios:

 

-sustiprina ir atjaunina krūtinės odą – ampulės PHYTREL krūtinės stangrumui.

-suteikia specifinį ir stiprų efektą krūtinei ir dekoltė – linija BUST LIFT.

Krūtinės stangrinimui skirtos ampulės 20*5ml

Pabandyk Phytrel Ampoules krūtinės stangrinimui!

Aktyvaus veikimo skystis tinkamas naudoti, kai krūtinė stangrumo netenka vidutiniškai arba itin stipriai. Taip pat ampulės stiprina ir stimuliuoja odą, todėl rekomenduojama naudoti po maitinimo krūtimi arba po staigaus svorio sumažėjimo.

Ampulių Phytrel efektyvumą suteikia augaliniai ekstaktai, esantys jų sudėtyje. Tai gebenė, šalavijas, varnalėša, asiūklis, miltinė meškauogė, dumbliai – kiekvienas jų savo ypatybėmis stiprina krūtinės odą, kad ji atrodytų natūraliai stangri.

Norint geresnio efekto, patartina naudoti ampules 8 savaites, tepant krūtinę ryte ir vakare, masažuojant lengvais sukamaisiais judesiais. Viena ampulė skirta dviem kartams.

 

.

 

Krūtinės odos stangrinimo ampulės:

 

- padeda suaktyvinti kalogeno ir elastino sintezę,

- stangrina krūtinės odą,

- sugrąžina odos stangrumą ir patrauklią formą.

 

Krūtinės sritį fiziologiškai galima padalinti į dvi zonas: tai krūtys ir dekoltė zona.

 

Šios zonos greitai sensta kaip ir veidas bei rankos. Pasirodo tokie nepageidaujami požymiai:

 

-stangrumo praradimas, todėl krūtys nukara, nudrimba,

-plonos linijos, kurios atrodo kaip gofruotas popierius,

-rudos pigmentinės dėmės.

 

Odos priežiūros linija BUST LIFT LIERAC Laboratories duoda specifinį ir kosmetinį sprendimą krūtų bei dekoltė zonoms.

 

Modeliuojantis krūtų bei dekoltė zonos kremas, 75 ml

Susigrąžink krūtinės odos stangrumą su modeliuojančiu kremu Bust Lift!

Modeliuojančio kremo sudėtyje yra visas komplektas medžiagų, kurios stabdo krūtinės senėjimą. Jo sudėtyje yra oligopeptidų, gautų bio-technloginiu būdu. Jie pasižymi intensyviu veikimu prieš krūtinės odos senėjimą. Tai taip pat pagreitina kalogenų sintezę, gerinant krūtų fomą ir stangrumą.

Augalinės kilmės medžiagos padeda atstatyti odos elastingumą ir sumažinti pigmentinių dėmių atsiradimą. Krūtinės oda tampa stangri, o dekoltė zona –it šilkinė.

Kremą patartina naudoti dukart per dieną ryte ir vakare – ne mažiau 4 savaites.

 

 

 

Priemonę reikia tepti lengvais sukamaisiais judesiais, o siekiant geresnių rezultatų reikia masažuoti dekoltė zoną nuo vieno peties link kito, apimant didesnį plotą ir tarsi piešiant „aštuonetuką“.

Krūtinės ir dekoltė zonos purškiklis, 100 ml

Bust Lift purškiklis krūtų ir dekoltė zonos grožiui.

Priemonės tekstūra pasižymi geru sugeriamumu. Ji praturtinta kviečių bio-polimerais, kurie veikia nuolat ir sukuria „nematomos liemenėlės“ efektą.

Bendro augalinės kilmės šeivamedžio uogų ir Indijo migdolų lapų ekstraktų veikimo dėka, dekoltė zona tampa švelni ir stangri. Jo sudėtyje yra veikliųjų medžiagų su šviesą atsispindinčiomis perlamutrinėmis dalelėmis, kurios suteikia odai švytėjimo iškart po naudojimo.

Hialurono rūgšties ir hidroksi rūgščių mišinys aprūpina odą pakankamu drėgmės kiekiu.

Šią priemonę patartina naudoti reguliariai, ištepant ir lengvai masažuojant krūtinės ir dekoltė odą - du kartus per dieną, ryte ir vakare. Galima naudoti ir norint nedelsiant pagerinti dekoltė išvaizdą.

Produktų Bust lift linija tinka ir mamytėms, kurios baigė kūdikių maitinimą krūtimi.

 

 

Sutikime vasarą gražios ir spindinčios! 

Kosmetiką Lierac galima įsigyti vaistinėse

13. May 2012, 22:18

na seip yra akropolyje didziojoje eurovaistineje ;]

12. May 2012, 10:52

Gal zinote kokioj vaistinej Klaipedoje galima rasti sios kosmetikos?