Stangri krūtinė po gimdymo ir žindymo

Stangri krūtinė po gimdymo ir žindymo

08. Apr 2015, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Vienas nuostabiausių momentų moters gyvenime yra nėštumas ir mažylio atėjimas į pasaulį. Tačiau tas laikotarpis, kad ir koks jis būtų nuostabus, neretai palieka savo pėdsakus. Prieš nėštumą buvusi stangri krūtinė po maitinimo krūtimi ima ir subliūkšta, praranda savo tonusą. Bet nenusiminkite, šiais laikais dėka gamtos ir galimybių panaudoti natūralias medžiagas kosmetikoje, galima ne tik sustangrinti krūtinę, bet ir padidinti odos tonusą, padaryti ją švelnesnę.

Kremas Maria Bust It Up – krūtinę stangrinantis kremas su pakėlimo efektu skirtas moterims, kurios nori pagerinti krūtinės odos tonusą ir elastingumą. Kremą gali naudoti ir mamos, kurios maitina krūtimi mažylį.

Maria Bust It Up pagerina odos regeneracines savybes, stabdo odos senėjimo procesą, tonizuoja ir drėkina odą. Į kremo sudėtį neįeina mineraliniai aliejai, parabenai, sintetiniai ingredientai ir kitos medžiagos, kurios gali būti pavojingos odai. 

Svarbu tai, kad kremas gaminamas be aromatizatorių, kad žindomam mažyliui neužgoštų natūralaus jo ir mamos odos kvapo.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS

Usnies pūkų sėklos turi antisenėjimo, stangrinamąjį poveikį ir skatina epidermio (viršutinio odos sluoksnio) regeneraciją.

Natrio hialuronatas arba natūralus polisacharidas intensyviai drėkina odą, sukuria apsauginę odos plėvelę, kuri padeda išlaikyti drėgmę.

Ekologiškas kokoso aliejus turi raminantį, drėkinamąjį poveikį ir sukuria apsauginį sluoksnį.

Šeivamedžio ekstraktas padeda sumažinti odos patinimą. Ekstraktas turi priešuždegiminį poveikį.

Taukmedžio sviestas turi regeneruojančių savybių, todėl efektyviai lėtina odos senėjimo procesus. Aliejus turi raminantį, drėkinamąjį poveikį. Jis išgaunamas iš organiškai kultūrinių augalų.

Sezamo aliejaus - tai organinis augalinis aliejus, gaunamas pirmojo spaudimo metu. Sezamo aliejaus sudėtyje yra vitamino E, mineralinių druskų, seleno ir nesočiųjų riebiųjų rūgščių, įskaitant linolo rūgštį. Sezamų aliejuje taip pat yra du natūralūs antioksidantai - sezamolis ir lecitinas.

Rugiagėlių vanduo pagamintas iš rugiagėlių žiedų, taikant vandens garų destiliavimo metodą. Priemonė turi sutraukiamąjį poveikį dėka antocianinų.

Pelžiedės ekstraktas turi raminančių savybių, mažina paraudimus ir sunkumo jausmą. Jis išgaunamas iš organiškai kultūrinių augalų.

Kaip naudoti: minkštais sukamaisiais judesiais tepkite ir masažuokite krūtinės odą, kol kremas visiškai įsigers.

Klinikiniai tyrimai rodo: kasdien naudojant stangrinamąjį krūtinės kremą su pakėlimo efektu Maria Bust it Up du mėnesius, pagerėja odos biomechaninės savybės, oda tampa lygi, elastinga ir švytinti.

SUDĖTIS:

AQUA (WATER), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, HYDROXYSTEARIC/LINOLENIC/OLEIC POLYGLYCERIDES, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL WHEAT STRAW GLYCOSIDES, CETYL ALCOHOL,  BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PROPANEDIOL, ALCOHOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, ONOPORDUM ACANTHIUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, TOCOPHEROL, SODIUM PHYTATE, CITRIC ACID, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SAMBUCUS NIGRA FLOWER EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

APIE GAMINTOJĄ:

CRB prižiūri, kad būtų laikomasi reikalavimų ir stebi sertifikavimo standartų pokyčius, o tai prisideda prie ekologinio ūkininkavimo plėtros, atsižvelgiant į biologinę įvairovę ir  ilgalaikę plėtrą. Gamintojas siūlo tik ekologiškus produktus odos priežiūrai, kurie ateityje atitiks COSMOS standartus. COSMOS vienija šešias tarptautines sertifikavimo organizacijas, patvirtinančias ekologiškų produktų odos priežiūrai kriterijus.

Pagaminta Šveicarijoje

Platintojas Baltijos šalyse: OOO ELVIM

20150130125540-74123.jpg

www.marialine.lt