Stipriname imunitetą.

Stipriname imunitetą.

16. Sep 2017, 22:17 Gintarep Gintarep

Šį rugsėjį, jau net pirmąją mokyklos lankymo savaitę, vaikas pasigavo slogą ir kosulį, o nuo jo ir mes. Tad savaitgalių renginiai buvo atšaukti. Pradėjau domėtis kuo čia sustiprinus imunitetą. Kolegės man jau seniai rekomendavo CitroMix, bet aš maniau, kad mano vaikas sportuoja, tinkamai maitinasi, tad lyg ir nereikia, kam aš mėtysiu veltui pinigus, o jei vaikui dar bus neskanu? Bet kai teko dėl ligelių atšaukti renginius, prisiminiau rekomendacijas. Pradėjau ieškoti šio produkto ir suradau nuostabią svetainę  www.citromix.lt

Matote, net nemokamai pristato? Tai ar galima norėti kažko geriau? Tad mūsų šeima pradėjo šį preparatą vartoti. Labiausiai dukrelei patiko jį įsilašinti į mineralinį vandenį su burbuliukais.  Iš ryto pasiruošia gertuvę ir nešasi į mokyklą, labiausiai tinka varžybų metu, nes treneris reikalauja pertraukėlių metų atsigerti vandenuko. Net nežinau, ar vaikui sloga ir kosulys nuo liaudiškų priemonių praėjo, ar nuo šio preparato. Tiesa, dar vartojame vos keletą dienelių, tad ilgiau pavartojus bus aišku, tuomet smulkiau ir aprašysiu.

Norėčiau paklausti mamyčių: ar jums(tėčiui, mamai, vaikui) teko/tenka vartoti šį preparatą? Ar jaučiate naudą? Ar vaikučiai noriai jį vartoja? Su kuo jį skiedžiate? Mes ragavome su: pravėsusia arbata, pravėsusia kava, sultimis, bet likome ištikimi su mineraliniu vandeniu.

O gal kaip nors kitaip stiprinate imunitetą?

Ką dar  galėtumėte rekomenduoti?

floryte floryte 17. Sep 2017, 21:43

Įdomu...Reikėtų išbandyti. Mes naudojam imunitetui stiprinti - rūpužių žirnelius bei bičių duonelę pradėjome vartoti.

jaldija jaldija 16. Sep 2017, 22:26

Ir kas šauniausia, perkant iš šios svetainės, preparatas gerokai pigesnis.
Paprastai mes tokių preparatų nenaudojam, stengiamės patys gamintis įvairius stiprinamuosius mišinius, bet šiemet susigundėm. Nežinojau, kad galima rasti pigiau, tai permokėjom.