Su Jordan - šypsomės gyvenimui!

Su Jordan - šypsomės gyvenimui!

09. May 2019, 18:38 reaqua reaqua

Mūsų didysis sūnus testuoja Jordan dantų šepetėlį ir dantų pastą vaikučiams nuo 6 metų. Šią malonią pažintį noriu jums aprašyti ;)

Jordan - prekės ženklas, kuris mums žinomas, naudojome vaikučiams iki 5-ių metų. Kadangi "didysis" jau be 5 minučių šešiametis, mums reikalingas jau kitas dantų šepetukas ir dantų pasta. Mamyčių klubas ir vėl padeda mums atrasti geriausias priemones. Taigi apie Jordan.

Tai puiki burnos higienos priemonių linija, kuria pasitikiu, kurią ne kartą yra rekomendavę ir odontologai.

Išbandėme šepetėlį, skirtą vaikams nuo 6 iki 9 metų. Labiausiai įstrigo dizainas. Tobulas tokio amžiaus vaikams, kurie tarsi maži paaugliukai, kuriems nebelabai patinka vaikiški piešiniai su mašinytėmis ir dinozaurais.

Šepetėlio galvutė didesnė nei mes turėjome anksčiau, nes juk ir dantukai auga nauji, visi turi būti pasiekti ir išvalyti. Taip pat patogi, ergonomiška rankenėlė. Naujovė man - dantų pastos kiekio indikatorius. Labai patiko ir lengva paaiškinti vaikui, kiek pastos reikia dėti.Sūnui patiko ir mielai valėsi dantis su naujuoju šepetėliu.

Dantų pasta turi reikalingą kiekį fluoro, kuri manau yra būtina vaikų dantukams. Visą laiką naudojome dantų pastas su fluoru, tik reikia atkreipti dėmesį į vaiko amžių ir dantų būklę ir pasirinkti reikiamą dantų pastą.

Dantų pastos,kaip ir dantų šepetėlio, dizainas mums patiko, reikalinga informacija matoma ant pakuotės: kokiam amžiui skirta pasta, ar turi fluoro, kokio yra kvapo. Taip pat nurodyta, kad pastoje nėra sulfatų. Man asmeniškai pastos kvapas buvo per saldus, bet vaikui tiko. Kaip tikras vyras atsakė vienu žodžiu "gerai" :D

Mums labai patinka, kad Jordan turi liniją nuo mažiausio iki didžiausio. Esam naudoję šepetėlius 0-2 metų - puikiai parinktas dizainas, kad vaikas neįkištų šepetėlio per giliai, patogi skylutė piršteliui įkišti; ir 3-5 metų - gražus dizainas, vaikams patiko, kad šepetėlį galima priklijuoti prie sienos. 

Man patiko atmintinė :) Rodos viskas žinoma, bet kad nepasimirštų ;)

Taigi, mums nauja Jordan produkcija jau išbandyta. Patenkinti, rekomenduosim ir...

su Jordan - šypsomės gyvenimui! ;)