Su naujais tikslais į 2022 metus!

Su naujais tikslais į 2022 metus!

26. Jan 2022, 17:16 picama picama

Štai ir į pabaigą pirmasis naujų metų mėnuo. Ir vėl mes kolekcionuosime patirtis! Jau trečius metus iš eilės į tą patį stiklainį dėsime mūsų šeimos (ir kas nori asmeniškai) nuotykius, įspūdžius, atradimus, džiaugsmus... Kur buvome, ką aplankėme ar šventėme- tai muziejaus/ spektaklio/ koncerto bilietas, nuotykių kambario apyrankė, lankstinukas, tiesiog gražus dalykėlis arba užrašas patirtų įspūdžių ant paprasto balto lapo.

O kiek būna džiaugsmo viską išimant ir prisimenant!

Taip džiugu dar kartą viską prisiminti! O kai kas jau būna ir pasimiršę...

Šiems metams pasiūliau savo šeimynai sugalvoti keletą tikslų mums kaip šeimai, ką galėtume nuveikti ateinančiais metais.

Sėdome ir išsikėlėme tokius šeimos tikslus:

- surinkti Lietuvą. Jau ne pirmus metus renkame magnetukus su Lietuvos savivaldybėmis (iš viso jų yra net 60!) ir mums trūksta tik dviejų - Šilalės ir Nidos! Tad keliame tikslą juos gauti.

- nukeliauti prie jūros! Džiugu, bet šitas tikslas turbūt lengviausiai pasiekiamas ir bene laukiamiausias, nes jūrą mėgstame ir mylime.

- švęsti gimtadienius! Čia jau labiau priminimas mums, tėvams! Mat vaikų gimtadienius sąžiningai švenčiame, o savuosius ir pamirštame, praleidžiame. Tad šiemet kepsime 5 tortus ir šoksime visus metų laikus!

- nueiti į muziejų bent kartą per mėnesį. Pernai aplankėme tikrai nemažai, bet daugelį iš jų verta aplankyti dar kartą! Ir dar daug muziejų, kuriuose nesame buvę, tad kodėl gi ne.

Visai įdomu ir smagu turėti tokių bendrų tikslų! Daugiau vienybės. Ir įspūdžių. Aš vis mėgstu sakyti "Šeima - jėga!" Ir tikrai galime būti galinga jėga. Linkiu to visoms šeimoms!