Sveiki, aš esu Rima

Sveiki, aš esu Rima

18. Feb 2014, 17:09

Sveiki, aš esu Rima. Prieš 8 mėn., lietingą gegužės 31-osios dienos rytą, aš tapau mamyte, nors iki tol, neskaitant dienos, kai sužinojau, jog laukiuosi, maniau, kad dar bent porą metelių reikia skirti karjerai, o tik po to porai ar trejetui vaikučių. 

Tačiau nutiko taip, jog mano gyvenimo švieselė nusprendė ateitį į mano gyvenimą būtent dabar ir ne vėliau. Tuo aš labai džiaugiuosi, nes  supratau, jog motinystė tai nepamainoma ir nesulyginama karjera, kurioje moteris nuolat tobulėja ir kopia neįkainojamai vertingais patirties laiptais.

Gyvename mudvi su dukryte kartu su tėveliais-seneliais Šiaulių rajone, jaukiame miestelyje. Šiuo metu mano darbadienis ir laisvalaikis - tai mano dukra. Su ja kartu pabundame, valgome, miegame, žaidžiame, gaminame valgyti, keliaujame pakvėpuoti tyru oru, tvarkome kambarius ir t.t. Žodžiu, namų šeimininkių duetas, kuriam visuomet gera ir linksma sulaukti savo namuose svečių bei kitus aplankyti svečių teisėmis.

Mano motinystės ir moterystės šaltinis - dukra. Daugelis pastebi, jog gimus dukrytei tapau žavingesnė, gražesnė, ėmiau švytėti. Todėl manau, kad vaikai tai moterų amžinos jaunystės bei energijos šaltinis.

Mamyčių klubo internetinėje svetainėje, kaip ir Moterų klube, aš dar naujokė, tačiau jau perskaičiau nemažai įvairių straipsnių bei mamyčių pasidalytų patirčių, kuriais išsprendžiau vieną ar kitą kilusį klausimą.

Tiesa, televizijos laidą "Mamyčių klubas" stebiu nuo nėštumo pradžios ir manau ją stebėsiu dar ilgai, kiek tik ši laida gyvuos TV eteryje.

Tad, mielosios mamytės, žydėkim ir mylėkim savo gyvenimo gėleles - vaikučius, kurie yra Mūsų Gyvenimo variklis. :)

19. Feb 2014, 14:29 Goda_Mamyciuklubas.lt

Sveiki, labai ačiū už nuotraukėlę 😀 Atleiskit, kad neatsiunčiau Jums jokios foto, su mažąja turėjom labai daug veiklos 😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 18. Feb 2014, 18:38

Aš leidau sau pati išrinkti nuotrauką 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 18. Feb 2014, 17:57

Rima, gal turite savo foto, jei nenorite veido rodyti, tai bent kokią nors asociatyvinę foto pagal savo nuotaiką atsiųskite mums - redakcija@mamyciuklubas.lt