Šventė „Naisių vasara”. Rekomenduoju :)

Šventė „Naisių vasara”. Rekomenduoju :)

09. Jul 2018, 06:38 picama picama

 

Šį ilgąjį savaitgalį Naisiuose (Šiaulių r.) praūžė sporto ir šeimų festivalis „Naisių vasara”, kuriame jau kelintus metus iš eilės dalyvavo ir mūsų šeima, nes tėtis ir sūnus ruošėsi bėgimo varžyboms :)

Šiemet pirmoji festivalio diena buvo skirta sportui, o antroji — šeimoms. Sporto dieną vyko daug sporto varžybų: bėgimas Naisiai—Kryžių kalnas—Naisiai (17 km trasa patyrusiems bėgikams), vaikų bėgimai aplink Baltų areną (700 m. ir 1 400 m.), gražiųjų Žemaitukų varžybos, šaškių ir šachmatų varžybos, smiginis, kvadratas, krepšinis ir dar keletas kitų.

Šeimų dieną vyko tikrai daaaaug edukacijų vaikams, koncertų šeimoms. Dalyvavome daugelyje edukacinių užsiėmimų (išsamiau prie foto), o kadangi viskas gan patogiai ir netoli išdėstyta, tai girdėjom ir koncertus, nes jie prasidėjo nuo 14 val. :)

Tikrai smagus ir skirtas šeimai renginys! Kitąmet vėl važiuosim :)

P.S. į Naisių kraštą galite užsukti ir šiaip kokią dieną, nes yra daug ką pamatyti: Baltų arena, Kiškių sala, baltų takai, labirintai, inkilų muziejus po atviru dangumi Z.Gėlės muziejus, visai netoli Kryžių kalnas. Įsimintinų įspūdžių!

jaldija jaldija 10. Jul 2018, 00:23

Puiku👍

ODISEJAaa ODISEJAaa 09. Jul 2018, 12:59

👍pritariu😉