Tai ko man labai reikėjo!

Tai ko man labai reikėjo!

03. Apr 2016, 19:52 ramune. ramune.

Tai ko man labai reikėjo! Taip galiu apibūdinti vakarykštę konferenciją tėvams apie vaikus „Atsakinga tėvystė“. Šeštadienio oras puikus, atrodo kviestų visus į gamtą, o čia, Litexpo susirinko minimum 500 tėvelių! Iš karto pasijaučiau drąsiau, kad ne man vienai kyla klausimų ir dvejonių dėl vaikų auklėjimo.

Atmosfera ir nuotaika puiki :) Pranešėjai kompetetingi ir išmanantys tai, ką sako. Sužinojau daug naudingos informacijos. Atrodo jos ir susirasti, paskaityti galima, bet kažkaip išgirstas žodis kitaip įsimena. O kur dar klausimų-atsakymų nauda! Buvo momentų, kai ašaros kaupėsi akyse, girdint ką ne taip dariau...:( Beje, kiekvienas pranešėjas turėjo po stendą, prie kurio buvo galima su juo pasikonsuktuoti. Super! Lektoriaus apie mitybą po pranešimo dar  ilgai nepaleido ratuku sustoję mamytės su klausimais :) Lietuvoje mažai valgome pupų ir žirnių, o pasirodo, tai labai ok produktai! Apie būrelius sužinojau atrodo savaime suprantamą dalyką, bet kažkaip ligi tol apie tai nepagalvojau. Maniau, kad šokių būrelyje išmoks judėti, šokti, keramikos - lipdyti, na ir šiaip pirštukams gerai. O pasirodo čia daug giliau viskas. Vaikai susiranda draugų, išmoksta dalintis, pasitikėti savimi ir kitais, drąsos, savarankiškumo, mokosi iš klaidų ir t. t. Na ir pagrindinis visų pranšėjų akcentas, tai tėvų kantrybė, kantrybė ir dar kartą kantrybė!!! Ir žinoma meilė, be jos juk niekaip :)

Esu dalyvavusi darbinėse verslo konferencijose. Bet čia viskas kitaip. Čia „šilta ir jauku“, čia viskas taip miela ir jautru, nes viskas sukasi apie vaikus ir vaikams. Buvo keli tėveliai net su kūdikiais. Žavėjausi jais ir kartu pagalvojau, kodėl aš taip nedariau? Bet tikiu, kad kitais metais (nes konferencija kasmetinė) bus tėvelių su kūdikiais dar daugiau, nes buvo daug nėštukių, kurios matė šį mielą pavyzdį ir tikrai išdrįs ir atvyks jau su vaikučiais.

Su vyru grįžome namo su dovanomis dukrytei. Rėmėjai dalyviams dovanojo užduočių ir spalvinimo knygeles, jogurtus, balionus!

Didelis ir nuoširdžiausias AČIŪ MK už labai naudingą dovaną!

sraigiukas sraigiukas 04. Apr 2016, 14:18

Man irgi labai patiko ir buvo naudinga. Kitais metais vėl keliausiu ir manau jau į abi dienas 😀