Tėčio laiškas: "Ji neeilinė mergina"

Tėčio laiškas: "Ji neeilinė mergina"

30. Jun 2014, 09:06 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Šįkart publikuojame laišką, kurį į Krizinio nėštumo centrui parašė vyras. Krizinio nėštumo centras įkurtas padėti moterims, kurios išgyvena neplanuoto nėštumo krizę ir su ja susijusius sunkumus. Teikiame NEMOKAMAS specialistų konsultacijas, padedančias moterims priimti atsakingą ir informuotą sprendimą. 

"Laba diena,

Nutariau parašyti, nes tikrai gaila merginų, kurios paaukoja savo vaiką dėl kokio nors eilinio nesubrendėlio, o po to vis tiek lieka vienos.

Su savo būsimąja žmona susitikau koncerte. Pasirodo, turėjom bendrų pažįstamų, kurie taip pat ten buvo ir mus supažindino. Visi kartu grįžinėjom namo. Pakeliui nutarėm dar užsukti pasėdėt į kavinę. Kažkaip iškart ta mergina man išsiskyrė iš kitų. Iš pradžių net nesupratau, kuo. Gal kad rami, pasitikinti savimi, nesistengianti patikti, su savo nuomone. Bet su mumis nepasiliko, sakė, kad jai reikia jau grįžti į namus. Sužinojau iš draugo jos telefono numerį, kitą dieną paskambinau ir pakviečiau susitikti, bet ji vėl negalėjo. Taip gal kokius du mėnesius. Kalbėdavomės tik telefonu. Vieną kartą pagaliau pavyko. Sutarėm, kad lauksiu mašinoje prie jos namų. Jau tada buvau iki ausų įsimylėjęs,  labai jaudinausi, tai atvažiavau per anksti visa valanda ir… pamačiau, kad ji vedasi į namus mažą berniuką.

Paskui nėjom jau į jokią kavinę, kelias valandas sėdėjom mašinoje ir kalbėjomės. Anksčiau nepapasakojo, nes nesitikėjo, kad ją suprasiu. Sakė, kad jos buvęs vaikinas iškėlė sąlygą – pasiliks su ja tik tuo atveju, jeigu ji pasidarys abortą. Tėvai taip pat spaudė. Pradžioje buvo baisu, bet kai suprato, kad jos apsisprendimas teisingas, atėjo ramybė. Suprato, kad mylintis vyras nevers moters darytis aborto, o dėl vaiko galima viską ištverti. Sakė, kad sunkiausia yra išdavystė, ir vaikas dėl to nekaltas.

Dabar mes vedę, turim dar vieną sūnelį. Dabar jau tikrai suprantu, kuo ji mane pradžioje patraukė. Ji buvo brandesnė už savo bendraamžes. Neeilinė mergina su savo principais ir stipriu charakteriu. Pasitikiu tokiu žmogum, nes žinau, kaip ji pasielgtų iškilus kokiam nors sunkumui. Kad nepaliktų ir manęs, jei man kas nors atsitiktų.

Darius"

Laiškų kalba netaisyta

Krizinio nėštumo centro kontaktiniai telefonai: (86) 0357726; (86) 0367912
El. pašto adresas  neplanuotasnestumas@gmail.com
Plačiau centro internetinėje svetainėje  www.neplanuotasnestumas.lt

Ekspertai

Krizinio nėštumo centras

Pagalba moterims, kurios išgyvena neplanuoto nėštumo krizę ir su ja susijusius sunkumus
Krizinio nėštumo centras in-vecaku-skola