Tik Tau, mylimasis!

Tik Tau, mylimasis!

08. Feb 2012, 00:00

Artėja Valentino diena, tad meilės žodžiai liejasi laisvai savo gyvenimo meilei..

 

Sukūriau eiles savo mylimajam vyrui, tėveliui:) Savo eiles išdėliosiu ant minkšto nuostabaus rankšluoščio, kuriuo mylimasis naudosis kasdien ir ant jo dar bus nuostabi mano ir dukrytes foto:)

 

O meilės žodžiai štai tokie:

 

Nerandu žodžių, kuriais galėčau aprašyti, ką Tau jaučiu.

Tu esi grožis, gėris, šiluma, meilė, laimė.

Tu tai, kas priverčia sustoti ir įsiklausyti į tylą, medžių šlamėjimą, paukščių dainą. Be Tavęs visa tai girdėjau kitaip, o dabar kiekviena...s garselis dvelkia stebuklu.

Tu esi yptingas žmogus. Dar nesugalvoti tokie žodžiai, kuriuos tariant būtų įmanoma apsakyti koks reikalingas man esi. Tu net neįsivaizduoji, kokį skausmą išgyvenu, kai Tavęs nėra šalia. Bet žinai? Būdama su Tavimi išmokau  būti viskam pakantesnė, net tam ilgesiui, kuris degina mano vidų.

Žinau..Tau ne ką lengviau..Kartais atsikeliu naktį išpilta šalto prakaito po baisių sapnų ir tik vienintelės mintys apie Tave mane nuramina.Tik svajodama apie Tave galiu be baimės žiūrėti į ateitį. Prašau, pasilik amžiams…Žinau, kad tai naivus prašymas, bet… tikrai nuoširdžiai to noriu…Mano šiandienai, rytojui ir kiekvienai minutei reikia Tavęs.

Aš noriu apsikabinti.. jausti… saugoti Tave..Tavo skausmas - ir mano skausmas… išties kai Tau skauda man skauda žymiai labiau…Tiek visko į Tave telpa…Tiek visko aš noriu išmokti, kad tik Tau, mano meile, būtų gera būti su manimi..Taip noriu matyti iš laimės žibančias Tavo akis.. šypsokis..

Šypsokis mieliausiasis, nes tai mane džiugina. Nes kai Tu šypsais pasaulis išnyksta…viskas aplinkui sustoja (visai kaip matricos filmuose) ir pasilikę tik mudu kuriame tai, ko dar iki sutinkant Tave nesu patyrus ( tiek daug meilės, šypsenos, laimės, šilumos).

Aš myliu Tave.

 

Bučiuoja Tavo princesės - dukrytė ir mamytė

 

Valentino dienos konkursas "Mano meilės prisipažinimas"

Dovanos iš  

4

08. Feb 2012, 13:10

🌷 grazus zodziai 😀

08. Feb 2012, 10:04

Aciu😘

08. Feb 2012, 09:59

Jezau, net apsiverkiau....laaaaaabai grazu😉

08. Feb 2012, 09:44

grazu 👍 😀

08. Feb 2012, 08:20

pasaulyte, lb grazu 😘

08. Feb 2012, 08:11

grazu 😀

08. Feb 2012, 00:11

nerealiai grazu...