Karštą vasaros dieną nėra nieko geriau, kaip atsigaivinti ir kartu pasilepinti vėsiu vaisiniu desertu.
Reikės:
Biskvito pagaminimui:
4 tryniai
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai miltų
4 kaiušinio baltymai
Atsargiai viską išmaišome
Įpilame į formą
Ir kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje
Sluoksniai:
-Jogurtinis su konservuotų ananasų gabaliukais
-Grietinė, vienos citrinos sultys ir šiek tiek patarkuotos žievelės, cukrus
-Sultys nuo konservuotų ananasų
Želatiną užpilame šaltu vandeniu. Ir kai išbrinks, pakaitiname, kol visiškai ištirps gabaliukai ir supilstome į paruoštus sluoksnių įdarus
Biskvitas jau paruoštas
Paruošiame formą - ją ištepame grietinėlės sviestu. Įdedame biskvitą
Užpilame pirmą sluoksnį:
Įdedame į šaldytuvą, kad sustingtų, o tuo tarpu pasiruošiame vaisius ir uogas:
Kai sustingsta pirmas sluoksnis, pilame antrą sluoksnį ir tuomet dedame vaisius ir uogas. Ant braškių sluoksnio uždedame paruoštą sulčių ir želatinos sluoksnį. Papuošiame viršų.
Ir vėl dedame į šaldytuyvą.
Štai tortas ir paruoštas. Skanaus!
Šaltinis: Maminklub.lv
noriu 😀
😛 😛
mmm labai skanei atrodo reiks ismegynt 😉