Trečiosios savaitės užduotis: "Prikeltas antram gyvenimui"

Trečiosios savaitės užduotis: "Prikeltas antram gyvenimui"

04. Oct 2012, 00:00

Kviečiame dalyvauti konkurso "Kūrybiškiausia MK mama 2012" trečiame etape, šios savaitės užduotis - "Prikeltas antram gyvenimui".

  

Iš viso konkursas tęsis tris savaites - nuo rugsėjo 17 d. iki spalio 7 d. Kas savaitę pateikiame vis kitokią užduotį, kurios įgyvendinimui jums prireiks pasitelkti visą savo fantaziją, į pagalbą galite pasikviesti ir visus šeimos narius. 

 

Taigi, skelbiame III savaitės užduotį.

 

TREČIOJI SAVAITĖ: Prikeltas antram gyvenimui!

Spalio 1-7 diena

 

Šįkart teks pasukti galveles, ką įdomaus galite sukurti iš jau panaudotų daiktų - antrinių žaliavų. Tikimės, kad mokate rūšiuoti antrines žaliavas - stiklą, plastiką ir popierių metate į tam skirtus konteinerius. Tačiau šįkart prieš išmesdami, pasukite galveles, ką gi įdomaus su vaikučiu galite iš jų padaryti.

 

"Kuriame iš atliekų", tai yra tai, kas jau buvo panaudota ir vos neiškeliavo į šiukšlių dėžę. Įvairūs indai, dėžės, pakuotės, seni rūbai ir kiti dalykai neretai gali būti prikelti naujam gyvenimui.  Gal iš jų galima sukurti... meną? Žaislą, žaidimą, užsiėmimą, kuris būtų įdomus mažyliui? 

 

Pasakojimus, kaip viską kuriate, bei darbelių nuotraukas siųskite per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi"

 

 

 

Kas vertins jūsų kūrybinius darbelius?

 

Tai ir įdomiausia. Šįkart sugalvojome, kad jūsų darbelius vertins ne redakcija, o viena labai kūrybiška mama, kuri jau kuris laikas yra rubrikos Lavinantys užsiėmimai šeimininkė ir kas savaitę rašo įdomų blogą. Taip, atspėjote - tai dviejų vaikučių mama AKVILĖ.Baigiantis savaitei ji peržiūrės visa tai, ką ir kaip sukūrėte, ką aprašėte ir pan. O kitos savitės pirmadienį parašys savo nuomonę ir patarimus kiekvienai iš jūsų bei išrinks savaitės laimėtoją.

 

Pagrindinis konkurso rėmėjas – stilinga parduotuvė vaikučiams ir jų tėvams "Modi Du"

savaitės laimėtojoms dovanoja 50 Lt dovanų čekius, o projekto nugalėtojai – 100 Lt dovanų čekį!

 

https://www.facebook.com/Modidu.lt
www.modidu.lt

3

modidulogo

 

Konkurso draugas – leidykla “Nieko rimto”

savaitės laimėtojoms ir nugalėtojai dovanoja po šį nuostabų puoduką!

 

1

www.niekorimto.lt

 

SĖKMĖS IR GRAŽIOS KŪRYBOS!