TRI-BIO švaros priemonių apžvalga. Aštunta dalis - TRI-BIO natural indų ploviklis

TRI-BIO švaros priemonių apžvalga. Aštunta dalis - TRI-BIO natural indų ploviklis

03. Oct 2017, 14:19 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Pradėsiu nuo paaiškinimo: indų ploviklio nebuvo tarp testuojamųjų produktų. Sąraše buvo TRI-BIO indaplovių tabletės. Aš pati indaplovės, deja, neturiu, o ir išbandyti kažkas kitas nepanoro, nes labai jau gąsdino mintis, kad reikės viską aprašyti ir fotografuoti. 

20171003141207-33028.jpg

Tikiuosi niekas nesupyks, kad savavališkai keičiu testuojamą produktą.
Taigi, kadangi man labai patiko TRIO-BIO testuojami produktai, drąsiai čiupau ir ploviklį. Pirkau jį Maximoje, dabar ten TRI-BIO produkcijai taikomos nuolaidos. Nereklamuoju, bet jei kažkam aktualu, būtinai įsigykit.

20171003140227-21336.jpg

Rinktis galėjau iš dviejų ploviklių - skaidraus ir balto. Skaidrus ploviklis tai tiesiog koncentruotas ploviklis, o baltas - dar ir su balzamu, kuriame yra vitamino B, kad rankų oda būtų švelni.
Mano oda yra labai sausa, ir nuo dažno indų ar dar kažko plovimo ji dar labiau sausėja ir net ima skilinėti, todėl čiupau ploviklį su balzamu.
Sudėtyje nėra fosfatų ir formaldehidų, rekomenduojamas žmonėms, kurių jautri oda, nes naudojant šį ploviklį oda niekada nesausėja ir neskilinėja. Ploviklio pH neutralus, nealergizuoja ir biologiškai suyra.
Pakuotė, kaip ir daugumos kitų gamintojų, yra nedidelė, patogi paimti. Kamštelis patogiai užsispaudžia, kad netyčia neišsipiltų. Galima net su savimi vežtis, jei ketinat kažkur kitur plauti indus, ir nenorite naudotis nesaugiais plovikliais.
Spalva, kaip ir minėjau, balta. Gal kiek į gelsvumą.

20171003140411-93061.jpg

Kvapo ploviklis neturi absoliučiai jokio! Tas man labai patiko, nes, manau, indams pašalinių kvapų tikrai nereikia.
Plauna tikrai ne prasčiau už gerai žinomus chemizuotus ploviklius.
Testavau ploviklį plaunant vyno taures. Žinot, na tiesiog nemėgstu stiklinių indų. Ant jų dažnai lieka vandens žymių, juos reikia kruopščiai valyti ir blizginti, juk nepaduosi svečiui apkalkėjusuos nuo vendens taurės. Ir kad ir kiek aš jas šveisčiau, visada praleidžiu vieną svarbią vietą - taip vadinamą padą. Atrodo, nelabai ir matosi, bet matosi! Ir ten lieka kalkių nuosėdų žiedas. TRI-BIO puikiai jį išvalė, be išankstinio mirkimo ar intensyvaus trynimo. Liko tik gal mažas ruoželis. Tad jei užmerkčiau ir pavalyčiau kruopščiau, rezultatas būtų labai geras.

20171003140545-45542.jpg

20171003140612-93713.jpg

Taip pat išmėginau ploviklį su ko ne bjauriausia indų problema - riebalais. Naudodama kitus eko valiklius pastebėjau, kad jie sunkiau susitvarko su riebalais, nei paprasti chemizuoti, jų reikia naudoti daugiau.

Vėl gi, turiu stiklinį indą orkaitėms, ir nors jis nebėra pirmo šviežumo, visgi skirtumą matau. TRI-BIO puikiai susitvarkė su riebalais, nereikėjo naudoti didesnio jo kiekio ar labai ilgai trinti.

20171003140715-75213.jpg

20171003140751-70001.jpg

Be abejo, nė vienas ploviklis neplaus taip kaip rodo reklamose - tik perbraukei ir jau blizga. Jei yra prisvilusio maisto, spalvos pokyčių, tikrai reikės ir užmerkti ir patrinti, bet riebumą nuo stiklo TRI-BIO man "nuėmė" iškart. Už tai didelis ačiū!
Na ir mano rankos! Po indų plovimo nesitepiau jokiu kremu, ir man netraukė odos, nebuvo jokių nemalonių pojūčių.
Kasdieniam indų plovimui tikrai rekomenduoju.

Na ir kadangi ši mano apžvalga yra paskutinė, aš noriu dar kartą padėkoti Mamyčių klubui ir TRI-BIO už galimybę išbandyti šią produkciją. Galima sakyti, man tai atradimas. Aš gal ir buvau ją mačius, bet pavadinimas buvo nežinomas, atsiliepimų neturėjau, todėl ir nemėginau pati. Lankstinuke mačiau ir kitų sudominusių priemonių buičiai, tad tikrai drąsiai mėginsiu.
O iš tabar išbandytų labai pamėgau man tikru atradimu tapusį bio dezodorantą ir kalkių valiklį/vandens minkštiklį. Skalbikliai tikrai nenusileidžia visiems kitiems, kažkada naudotiems, tad irgi balsuoju už. Dėmių valiklis labai geras, susitvarkė ir su sunkiom dėmėm. Beje, žadėjau parašyti kaip gi man  baigėsi vaikiško rankšluostuko minkštikimas su TRI-BIO audinių minkštikliu. Tai va, baigėsi labai gerai. Pamirkiau tirpale su minkštikliu ir skalbiau. Rankšluostis vėl švelnus :)

Trys didžiausi TRI-BIO produktų pliusai mano akimis:
1. Saugi sudėtis, galima naudoti net vaikų rūbams,
2. Geras rezultatas, ne prastesnis už gerai žijomų ženklų,
3. Prieinama ir kaina ir įsigijimo vieta (galima rasti prekybos centruose).

20171003141004-58814.jpg

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 04. Oct 2017, 08:50

Yra! Aš kažkaip galvoju, kad tiesiog nepastebim. Nes va pavyzdžiui indų ploviklis Maxej stovi lentynų apačioje. Beje kaip ir Neutralas. Tai Neuttral aš bent jau buvau girdėjus, o TRI-BIO tikrai man naujiena. O akių lygyje stovi tik Fairy ir Pur

ramune. ramune. 03. Oct 2017, 19:15

Net nemačiau, kad yra pirkti ir indų ploviklis TRI-BIO, būtinai įsigysiu! Ir man labai patiko jų produkcija 👍